TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Siguranţa şi protecţia locuinţei CA-ADM-SIGIPL-15-N-001
Siguranţa şi protecţia locuinţei
Vezi
galerie

Siguranţa şi protecţia locuinţei

de Adela Motykova

Titlu apărut în colecția Meșterul priceput la Casa

Id: #207586

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În zilele noastre, asigurarea locuinţelor şi a bunurilor reprezintă o problemă deosebit de importantă, din cauza creşterii frecvenţei distrugerilor provocate de elementele nefavorabile ale naturii, dar şi a infracţiunilor din ce în ce mai dese comise asupra căminelor. 
Desigur, uşa de la intrare, ferestrele şi balconul reprezintă elementele cele mai expuse pericolelor în cazul caselor, respectiv al apartamentelor situate la parter şi la etajele inferioare ale blocurilor. 

În afară de protecţia împotriva vizitatorilor nepoftiţi, proprietarii locuinţelor trebuie să se gândească şi la protecţia împotriva incendiilor, motiv pentru care locuinţa trebuie să fie dotată cu cel puţin un stingător de incendiu, dar detectoarele de fum, care atenţionează asupra focului declanşat înainte să provoace pagube considerabile, conferă o siguranţă mai mare. 

Această carte prezintă modalităţi de siguranţă a locuinţelor sub toate aspectele - împotriva infractorilor, a incendiilor, a inundaţiilor, a cutremurelor, a trăsnetului - precizând în acelaşi timp care sunt elementele principale ale sistemelor de protecţie în fiecare caz în parte.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adela Motykova

Data apariției: mai 2015

ISBN: 978-606-8527-67-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 104

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: Lux

Editura: Casa