TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nu doar despre bicicletă PP-LAA-NU0DDB-13-N-001
Nu doar despre bicicletă
Vezi
galerie

Nu doar despre bicicletă

de Lance Armstrong

Titlu apărut în colecția iBike la Preda Publishing

Id: #245467

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Vreau să mor la vârsta de 100 de ani, cu steagul american fluturându-mi pe spate şi steaua Texasului pe casca de protecție, chiuind până jos într-o coborâre epică pe bicicletă, în Alpi, cu o viteză de 120 km/oră. Vreau să trec o ultimă linie de sosire în timp ce nevasta mea şi cei zece copii aplaudă, după care să mă întind pe una dintre faimoasele câmpii de floarea-soarelui ale Franţei şi să expir elegant, într-o contradicţie perfectă cu precipitata mea ieşire din scenă, anticipată la un moment dat în tinereţe. O moarte lentă nu e pentru mine. Nu pot să fac nimic lent, nici măcar să respir.”

 

La 24 de ani, Lance Armstrong era pe cale de a deveni legendă. Dar în octombrie 1996, a fost diagnosticat cu cancer testicular în stadiul patru – şansele de a supraviețui erau mai mici de 40%. Începand din ziua aceea, viaţa lui s-a schimbat radical. Dar într-o manieră tipică pentru Lance, acesta a abordat problema frontal – dintre toate, aceasta era o luptă pe care Lance nu putea s-o piardă.

 

În timp ce lupta cu boala care-i invadase corpul şi chimioterapia care-i măcina sufletul, Lance şi-a găsit salvarea în antrenament şi oamenii din jur, care l-au susţinut şi l-au învăţat să nu renunţe. La mai puţin de un an şi jumătate de la externare, Lance intra în celebrul Tur al Franţei şi câştiga cu cel mai rapid timp din istorie. La câteva luni după aceea devenea tată.

 

Nu doar despre bicicletă este povestea plină de inspirație a unui om care s-a răzvratit împotriva şanselor acordate de statistică, creându-şi propriul drum prin tot ce are viața de oferit: tragedie, transformare, triumf. Este o poveste incredibilă despre curaj, voință şi suflet.

 

Această carte a fost scrisă la scurt timp după câştigarea, de către Lance Armstrong, a Turului Franței 1999. De atunci, Lance Armstrong a câştigat de şapte ori la rând Turul Franței, între anii 1999-2005, stabilind, la acel moment, un record absolut. Însă la 23 august 2012, toate titlurile de după august 1998 i-au fost retrase, dat fiind că a fost găsit vinovat de dopaj de către o instanță judecatorească din SUA.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lance Armstrong

Traducător: Cristina Preda

Data apariției: decembrie 2013

Titlu original: It's Not About the Bike

ISBN: 978-606-93031-2-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 313

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Preda Publishing

Teme: supraviețuire