TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sunt aici pentru a câștiga PP-CMT-SUAPAC-13-N-001
Sunt aici pentru a câștiga
Vezi
galerie

Sunt aici pentru a câștiga

de Chris McCormack, Tim Vandehey

Titlu apărut în colecția iTri la Preda Publishing

Id: #245465

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În Sunt aici pentru a câştiga, Chris “Macca” McCormack dezvăluie cititorilor micile detalii strategice care l-au ajutat să devină un mare campion. Fie că sunteţi atleţi de weekend, veterani ai triatlonului sau doar sedentari care au nevoie de un impuls pentru a se ridica din fotoliu, Macca vă oferă atât motivaţie, cât şi sfaturi concrete.

 

Sunt aici pentru a câştiga este un jurnal de antrenament în care Chris "Macca" McCormack dezvăluie cum şi-a antrenat mintea şi corpul pentru a ajunge campion. Este o carte despre victoriile sale, dar şi despre o perseverenţă ieşită din comun, graţie căreia a ajuns triatlonistul cu cel mai impresionant palmares mondial.

 

În 2010, la vârsta de 37 de ani, deşi nimeni nu-i dădea vreo şansă, McCormack reuşeşte să caştige pentru a doua oară Ford Ironman în Kona, Hawaii, în ceea ce mulţi au considerat a fi cel mai dramatic finiş din întreaga istorie a competiţiei. Macca atinge excelenţa atletică nu doar datorită antrenamentelor dure şi unui corp de fier, ci şi datorită unei voinţe pe măsură. După ce a terminat pe locul patru la Ironman Hawaii ediţia 2009, McCormack s-a întors anul următor cu un singur ţel: să câştige concursul. Noua sa strategie de abordare a cursei a reuşit să-l propulseze pe primul loc.

 

Chris McCormack şi-a dedicat întreaga viaţă sportivă pentru a se antrena şi a câştiga Ironman Hawaii, unul dintre cele mai grele teste de anduranţă fizică şi mentală pentru triatloniştii din întreaga lume. În această cursă, sportivii trebuie să înoate 3.86 km, să pedaleze 180 km şi să alerge 42.16 km. Doar voinţa de fier şi forma fizică desăvârşită îi pot ajuta să termine cursa şi să învingă condiţiile climatice extreme.



Alte titluri pentru ElenaOlaru (traducator):
Usain Bolt. Povestea mea (2016) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Chris McCormack, Tim Vandehey

Traducător: Elena Olaru

Data apariției: iunie 2013

Titlu original: I'm Here To Win

ISBN: 978-606-93031-4-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 246

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Preda Publishing