logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 37,57 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 09.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Bourdain. Crud

Anthony Bourdain
În stoc
PREȚ: 37,57 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 09.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
"Cred însă că deprinderile culinare de bază sunt o virtute, că abilitatea de a te hrăni cu pricepere atât pe tine, cât şi pe...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
Povești tăioase din lumea mâncărurilor și a celor care gătesc
ISBN: 978-606-8360-61-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

"Cred însă că deprinderile culinare de bază sunt o virtute, că abilitatea de a te hrăni cu pricepere atât pe tine, cât şi pe alţii ar trebui predată tuturor tinerilor drept o competenţă fundamentală, că ar trebui să devină la fel de esenţială în procesul de maturizare ca atunci când te ştergi singur la fund, traversezi fără nici un ajutor strada sau când ajungi să inspiri suficientă încredere încât să ţi se dea bani cu împrumut.

Un minimum de cunoştinţe despre cum se mânuieşte un cuţit ar trebui să fie obligatoriu. Fără el nu suntem buni de nimic, suntem nişte naufragiaţi cu o cutie de conserve alături – dar niciun deschizător. Totul începe cu deprinderea modului în care se foloseşte un obiect ascuţit, suficient de familiar ca să ducem treaba la bun sfârşit fără să ne rănim. Aşadar, vorbim despre elementele de bază ale mânuirii, ascuţirii şi păstrării cuţitelor, precum şi despre acelea ale tăiatului, tocatului şi feliatului rudimentar, dar eficient. Nimic prea serios. Doar suficientă îndemânare în folosirea cuţitului, cât să te poţi măsura cu orice bunică din Sicilia."

Anthony Bourdain

Autor: Anthony Bourdain
Traducător: Mihai Pascu
Data apariției: septembrie 2013
Editura: Victoria Books
Titlu original: Medium Raw: A Bloody Valentine to the World of Food and the People Who Cook
Pagini: 328
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
amintiri, bucătărie internaţională, gastronomie, arta culinară, gătit, mâncare, bucătar
  • Anthony Bourdain - Autor
    Anthony Bourdain este autorul romanelor Bone in the Throat (2000) și Gone Bamboo (2000) și a autobiografiei Kitchen Confidential (Publica, 2012). În prezent este bucătar-șef la Brasserie Les Halles în New York și gazda unui show gastronomic de televiziune, Parts Unknown, difuzat pe postul CNN.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Time Magazine
"Autorul volumului Kitchen Confidential e de-acum tată, însă nu și-a făcut curat în vocabular, nu și-a pierdut apetitul usturător și nici perspectiva critică."
Denver Post
"Bourdain e un populist adevărat, la fel de preocupat să ridice în slăvi cel mai umil lucrător la wok, pe cât e să-și preamărească super-chef-ul. Dacă privirea ageră și limba ascuțită i-au adus faima, ceea ce l-a menținut în lumina reflectoarelor este sufletul său. Asemenea lui Oscar Wilde, e un moralist în haine de libertin. Să-l țină mult și bine!"
Wall Street Journal
"Domnul Bourdain este un scriitor înflăcărat, cu mult umor și adesea spurcat la gură. Te înfioară când sare la atac, dar e și un entuziast care scrie bine despre lucrurile dragi lui. Relatările sale detaliate despre viețile secrete ale angajațiilor din restaurante sunt nemaipomenite."

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus