TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Salvarea din iad CV-TVV-SALVDI-11-N-001
Salvarea din iad
Vezi
galerie

Salvarea din iad

de Tvrtko Vujity

Id: #208374

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Salvarea din iad — un titlu ilustrativ pentru o fată ce reuşeşte să scape dintr-un coşmar aflat în plină desfăşurare în Somalia, cu ajutorul unui reporter dedicat profesiei şi cauzelor umanitare. Tot despre iad şi salvare este vorba şi în reportajul despre masacrul de la Beslan, în care sute de copii au fost luaţi prizonieri de către o bandă de ceceni fanatici, numai o parte dintre ei reuşind să scape cu viaţă.

 

Printre textele lui Tvrtko Vujity există şi relatări mai puţin dramatice, poveşti de viaţă din care răzbate un optimism molipsitor, precum cea a unei femei maghiare care, după mai bine de o jumătate de veac şi străbătând o jumătate de glob până în Australia, îşi regăseşte fratele pierdut după al Doilea Război Mondial.

 

Seria de reportaje îl captivează, îl impresionează şi, nu de puţine ori, îl răscoleşte chiar pe cititor, care va fi acaparat cu totul de lectură. Indiferent unde se desfăşoară acţiunea, în Somalia, Turkmenistan, Ungaria sau Rusia, firul evenimentelor este fascinant, descrierea, presărată adesea cu umor, iar acţiunea, plină de neprevăzut.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tvrtko Vujity

Traducător: Carina Deak

Data apariției: 2011

Titlu original: Menekülés a pokolból

ISBN: 978-606-588-059-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 364

Limbă: Română

Dimensiuni: 16×23,5 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: destin, terorism, curaj, supraviețuire