logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Necredincioasa

Ayaan Hirsi Ali
Ayaan Hirsi Ali este unul dintre cele mai controversate personaje din Europa, o ţintă pentru terorişti şi o eroină a timpurilor...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786068255828
Dimensiuni: 14,5x21,5 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ayaan Hirsi Ali este unul dintre cele mai controversate personaje din Europa, o ţintă pentru terorişti şi o eroină a timpurilor noastre. 

Crescută întro familie nomadă musulmană din Kenya, autoarea a supravieţuit războiului civil, mutilării genitale şi bătăilor crunte.

A fost educată de către imami în Kenya şi Arabia Saudită că dacă nu îşi acoperea capul, tragedii cumplite se abăteau asupra ei, a fugit din Africa în Europa pentru a scăpa de o căsătorie impusă, a cerut azil politic şi şi-a început studiile politice şi mai apoi lupta pentru dreptul femeilor musulmane şi reformarea Islamului.

Deşi trăieşte sub permanentă ameninţare, renegată de propriul tată şi de întreaga familie, refuză tăcerea. O carte care o să-ţi acapareze imaginaţia, purtându-te într-o lume despre care probabil n-ai fi ştiut niciodată.

Pornind de la povestea ei individuală, creează o operă de dimensiuni universale, triburi, clanuri, familii, mutilare genitală, căsătorii aranjate dezumanizare sunt doar câteva din problemele pe care Ayaan Hirsi Ali ni le aduce la lumină.

Autor: Ayaan Hirsi Ali
Traducător: Maria Dobrinoiu
Data apariției: septembrie 2011
Editura: RAO
Titlu original: Mijn Vrijheid
Pagini: 476
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
biografie, memorii, jurnal, Africa, drepturile femeilor, Islam, Femei Musulmane

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus