Descriere produs
Ediția de față reunește pentru prima oară articolele publicate de Al. O. Teodoreanu în cadrul rubricilor Cronica gastronomică, Gastronomice, Din carnetul unui gastronom, susținute săptămânal, de-a lungul anilor, în Adevărul literar și artistic (1933-1934), Glasul patriei (1954-1964), și, sporadic, în Bilete de papagal (1928), Lumea (1930), Magazinul (1933), Vremea (1934), Almanahul timpului (1943), ca și cele apărute în Tribuna (1957, 1972).
Adresându-se unui public larg, această ediție este însoțită de un aparat explicativ compus din note, un Mic dicționar de băuturi și Glosar, menite să faciliteze lectura.
Detalii produs
Autor: Păstorel Teodoreanu
ISBN: 9786068391014
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 270
Limbă: Română
Dimensiuni: 13x20 cm
Hârtie: 80g/m
Editura: Agora
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Artă și tehnică culinară
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Rețete