TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Harrison. Medicină cardiovasculară AL-JOL-HARRMC-13-N-001
Vezi
galerie

Harrison. Medicină cardiovasculară

de Joseph Loscalzo

Titlu apărut în colecția Harrison la All

Id: #232859

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Totul despre medicina cardiovasculară, sub emblema HARRISON


Bolile cardiovasculare sunt afecțiuni comune, dar cu potențial devastator în țările dezvoltate și în curs de dezvoltare, iar progresele înregistrate în terapie și prevenție au îmbunătățit în mod considerabil viața pacienților. Medicina cardiovasculară este, așadar, de importanță crucială în cadrul medicinei interne. „Harrison. Medicină cardiovasculară” prezintă spectrul complet al bolilor cardiovasculare, oferind cele mai noi cunoștințe din domeniu într-o manieră detaliată, cu sprijinul imaginilor color și cu rigoarea științifică specifică seriei Harrison.

 

Lucrarea cuprinde:

  • 44 de capitole semnate de experți de renume modial în care sunt descrise bolile cardiace congenitale, valvulopatiile, bolile coronariene, tulburările de ritm cardiac, transplantul de cord, endocarditele, pericarditele, şocul cardiogenic, boala vasculară hipertensivă, bolile aortei, hipertensiunea pulmonară etc.
  • 5 capitole complete din renumitul DVD Harrison
  • 4 atlase care cuprind electrocardiografia, imagistica non-invazivă cardiacă, revascularizarea percutanată şi aritmiile cardiace
  • 112 întrebări şi răspunsuri pentru autoevaluare
  • o anexă cu valori de laborator de importanţă clinică

 

Unic în această carte: Casetele cu sugestii pentru abordarea pacientului, absolut utile pentru profesioniștii aflați la început de carieră în domeniul medical.

 

Public-țintă: Lucrarea se adresează profesioniștilor din domeniul medicinei cardiovasculare, indiferent de nivelul de pregătire la care se află: medici cardiologi, rezidenți și asistenți la secția de cardiologie, profesori și studenți, dar și clinicieni și alți profesioniști în îngrijirea medicală care caută să își îmbogățească și să își actualizeze cunoștințele.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Joseph Loscalzo

Traducător: Ana-Irina Gruescu, Ion Radu Emanuel

Data apariției: 2013

ISBN: 978-606-587-128-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 640

Limbă: Română

Dimensiuni: 21,5x27,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

Teme: curiozitate

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale

Nu există o șansă sau o obligație mai mare pentru un om decât aceea de a deveni medic. În îngrijirea celor suferinzi, medicii au nevoie de abilități tehnice, pregătire științifică și compasiune. Cei care vor adăuga înțelepciune și curaj la aceste calități vor deveni un sprijin real pentru semenii lor. Medicul nu trebuie să ceară mai mult de la viață și nici să accepte mai puțin.”

Tinsley R. Harrison, 1950, www.harrisonsim.com