TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Urina. Apa sfântă 978-973-8471-42-9
Vezi
galerie

Urina. Apa sfântă

de Harald Tietze

Titlu apărut în colecția Alternative tămăduitoare la Mix

Id: #226396

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Urina conține substanțe minerale, aminoacizi, enzime, hormoni, și așa mai departe, dar și antidoturi specifice, esențiale pentru starea dumneavoastră de bine.


Puțini oameni sunt dispuși să vorbească deschis despre un subiect ca terapia prin urină. Singurele persoane dispuse să vorbeasca în public despre ea sunt cele care s-au vindecat miraculos prin urinoterapie și care doresc să își împărtășească această cunoaștere cu semenii lor. Urina conține substanțe minerale, aminoacizi, enzime, hormoni etc., dar și antidoturi specifice, esențiale pentru starea dumneavoastră de bine. Dacă ar trebui să cumpere cele peste 2.500 de ingrediente care pot fi extrase din urină, majoritatea a oamenilor nu și le-ar putea permite din punct de vedere financiar.
Cartea pe care v-o oferim este traducerea celei de-a treia ediții a lucrării „Urina. Apa sfântă” și conține multe informații referitoare la acest remediu miraculos, informații ce au fost dezbătute în cadrul celei de-a treia Conferințe Mondiale de Urinoterapie, care a avut loc în Brazilia.


Terapia prin urină este extrem de eficientă. Mulți o consideră chiar cea mai eficientă dintre toate terapiile accesibile omului. Cea mai mare problemă a ei este legată de faptul că este disponibilă tuturor și la orice oră, că este gratuită și nu are efecte secundare. De ce? Când ceva este gratuit și stă la dispoziția tuturor, nimeni nu îi face reclamă, cel puțin în țările occidentale. În țările bogate, educația costă bani, iar dacă nu ai ceva de vânzare, nimeni nu este interesat să facă reclamă unei modalități gratuite de vindecare.


Puțini oameni sunt dispuși să vorbească deschis despre un subiect ca terapia prin urină. Singurele persoane dispuse să vorbească în public despre ea sunt cele care s-au vindecat miraculos prin urinoterapie și care doresc să împărtășească această cunoaștere semenilor lor. În țările occidentale, urinoterapia nu este folosită de regulă decât ca o ultimă șansă de vindecare, atunci când toate celelalte metode de tratament au fost încercate fără succes.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Harald Tietze

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: noiembrie 2005

Titlu original: Urine. The Holy Water

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 219

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: natură, terapie

Harald Tietze
Harald Tietze
Autor

Harald Tietze s-a facut remarcat in repetate rânduri ca avocat al unui mod de vi...

vezi autor