TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tratat de cardiologie (Vol. 2) 9789736590108
Tratat de cardiologie (Vol. 2)
Vezi
galerie

Tratat de cardiologie (Vol. 2)

de Dr. Costin Carp

Id: #240468

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Tratatul de cardiologie reprezintă contribuția unui număr mare de cardiologi eminenți din centrele universitare ale țării, cărora li s-au asociat tineri cardiologi și experți în explorări neinvazive sau invazive, ca și în intervenții chirurgicale și nechirurgicale.


Elaborat la cumpăna dintre milenii, tratatul de față corespunde unei perioade de progrese accelerate în majoritatea domeniilor cardiologiei. Ținând seama de achizițiile recente în cardiologie, autorii, coordonați de prof. dr. Costin Carp, au inclus în acest tratat capitole și subcapitole noi, cum ar fi biologia celulară și moleculară, coagularea fiziologică și patologică, bolile genetice, noi factori de risc, tratamentul interventional în cardiopatia ischemică, tratamentul intervențional în bolile congenitale și valvulare câștigate, tratamentul prin radiofrecvență în aritmii și altele.


Dorința autorilor este ca acest tratat să fie util în primul rând cardiologilor, dar și medicilor interniști, medicilor de familie, precum și celorlalți medici și studenți interesați de cunoașterea bolilor cardiace.



Alte titluri pentru Dr. CostinCarp (autor):
Tratat de cardiologie (Vol. 1) (2015) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Costin Carp

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 9789736590108

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 1180

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 120g/m

Editura: Naţional