TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Medium medical AD-ANW-MEDIUM-16-N-001
Medium medical
Vezi
galerie

Medium medical

de Anthony William

Titlu apărut în colecția Vindecare spirituală la Adevăr divin

Id: #243020

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Secretele din spatele bolilor cronice și misterioase și cum te poți vindeca în sfârșit
 

Descriere produs

Indiferent dacă ţi s-a pus un diagnostic pe care nu îl înţelegi sau dacă suferi de simptome pentru care nu există un diagnostic, dacă cineva drag este bolnav sau eşti medic / terapeut şi doreşti să le oferi pacienţilor tăi un tratament mai bun, cartea Medium medical îţi oferă răspunsurile pe care le cauţi. De asemenea, este un manual perfect pentru toţi cei care îşi doresc să afle secretele unei vieţi mai lungi, trăite într-o stare de sănătate perfectă.


Anthony William, un Medium Medical fără pereche, a ajutat zeci de mii de oameni să se vindece de boli diagnosticate greşit sau tratate ineficient, ori pe care medicii nu au ştiut cum să le abordeze. El face acest lucru ascultând o voce divină care îi vorbeşte efectiv la ureche, spunându-i ce se ascunde dincolo de durerea sau de boala oamenilor şi ce trebuie să facă aceştia pentru a-şi restabili starea de sănătate optimă. Metodele sale dau întotdeauna rezultate spectaculoase, inclusiv în cazul celor care au petrecut foarte mulţi ani şi care au cheltuit foarte mulţi bani pe toate tipurile de tratamente înainte de a apela la el. Acum, în această carte revoluţionară, Anthony William ne prezintă tot ce a învăţat de-a lungul celor peste 25 de ani în care i-a ajutat pe oameni să îşi recupereze sănătatea. Cartea conţine o cantitate uriaşă de informaţii legate de vindecare, din care multe nu sunt cunoscute la ora actuală pe pământ şi nu vor fi descoperite de ştiinţa oficială decenii de acum înainte.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anthony William

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: februarie 2021

Titlu original: Medical Medium: Secrets Behind Chronic and Mystery Illness and How to Finally Heal

ISBN: 978-606-756-051-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: secret

 

Opinii editoriale

„Anthony este un clarvăzător şi un înţelept al bunăstării. Harul său este absolut remarcabil. Cu ajutorul lui, mi-am putut vindeca o problemă de sănătate care m-a afectat ani la rând.”

Kris Carr, autoare a patru bestselleruri pe teme de sănătate, printre care Dieta Crazy Sexy şi Bucătăria Crazy Sexy
 Anthony William
Anthony William
Autor

Anthony William, autor al Medium medical: Vindecarea glandei tiroide, Medium med...

vezi autor