logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 45 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 14.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Mirodenii vindecătoare. Cum poţi folosi 50 de mirodenii obişnuite sau exotice pentru a-ţi îmbunătăţi starea de sănătate şi pentru a vindeca bolile

Cristian Hanu, Bharat B. Aggarwal, Debora Yost
În stoc
PREȚ: 45 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 14.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Ei bine, acesta constă într-o dietă bogată în alimente integrale precum legumele şi fructele, dar şi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-756-011-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ei bine, acesta constă într-o dietă bogată în alimente integrale precum legumele şi fructele, dar şi în condimente. Studii ştiinţifice din întreaga lume au asociat condimentele cu prevenirea şi tratarea a peste 150 de probleme de sănătate, printre care se numără boala cardiovasculară, cancerul, diabetul de tip 2 şi boala Alzheimer. Condimentele sunt atât de puternice deoarece sunt extrem de bogate în nişte compuşi vegetali care combat oxidarea şi inflamaţiile, cele două procese care conduc la marea majoritate a bolilor cronice.

Cel mai mare expert la nivel mondial în folosirea terapeutică a condimentelor culinare, dr. Bharat Aggarwal, ne explică în această carte cum poate fi folosită puterea vindecătoare a acestora. Dacă vei citi această carte, vei afla cum poţi integra într-o mai mare măsură 50 de condimente vindecătoare în viaţa ta, pentru un stil de viaţă mai sănătos. Vei găsi aici:

· Un ghid de la A la Z al condimentelor despre care se ştie că au un potenţial preventiv sau vindecător pentru 150 de condiţii medicale, de la acnee, artrită şi anxietate până la atac cerebral, ulcer şi riduri.

· 50 de reţete delicioase şi uşor de preparat, dintre care unele reprezintă variante ale reţetelor clasice, precum Pui Oreganata şi Gulaş Unguresc, iar altele sunt complet noi, precum: supă de roşii coapte cu fenicul şi mentă sau pere condimentate în vin de porto cu anason stelat.

· Două duzini de amestecuri de condimente pe care să le ai la îndemână pentru a da un gust delicios preparatelor tale cu un efort minim.

· Un ghid al condimentelor pentru diferite boli.

Lasă-l pe dr. Aggarwal să te înveţe cum poţi profita la maxim de beneficiile vindecătoare ale condimentelor!

Consumă mai multe condimente… şi prelungeşte-ţi viaţa

Ştiai că:

· Rozmarinul este unul dintre cele mai puternice antioxidante de pe pământ?

· Piperul negru îţi protejează celulele creierului?

· Chili uşurează simptomele artritei?

· Turmericul are proprietăţi anti-cancer foarte puternice?

Studiile ştiinţifice de ultimă oră arată că mirodeniile conţin substanţe care îmbunătăţesc şi menţin starea de sănătate, într-o măsură chiar mai mare decât plantele medicinale, fructele şi legumele. în această primă carte despre folosirea condimentelor în vederea vindecării, unul dintre cei mai mari experţi la nivel mondial în acest domeniu prezintă detaliat 50 de condimente diferite şi beneficiile lor pentru starea de sănătate. în interiorul cărţii vei găsi:

· Un ghid de la A la Z al condimentelor despre care se ştie că au un potenţial preventiv sau vindecător pentru 150 de condiţii medicale, de la acnee, artrită şi anxietate până la atac cerebral, ulcer şi riduri.

· 50 de reţete delicioase şi uşor de preparat, cum ar fi: pâine prăjită franţuzească cu banane şi scorţişoară, ciorbă de peşte, Pescarul din Golf, Boeuf Bourguignon, creveţi cu sos picant de migdale şi piper, cartofi la cuptor cu condimente şi negrese Los Banos cu conţinut redus de grăsime, şi

· Un ghid al condimentelor pentru diferite boli.

Autor: Cristian Hanu, Bharat B. Aggarwal, Debora Yost
Data apariției: octombrie 2016
Editura: Adevăr divin
Pagini: 442
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
rețete, condimente, preparate, boli, tratamente
Locuri în topurile Cartepedia

Opinii Editoriale

Dr. David Heber, profesor şi director al Centrului pentru Nutriţie Umană din cadrul UCLA, Şcoala de Medicină David Geffen din cadrul UCLA, Los Angeles
„Dr. Aggarwal prezintă valoarea terapeutică a condimentelor într-o manieră uşor de înţeles şi de aplicat în practică de către cititori. Aceste alimente cu efecte terapeutice extrem de puternice trebuie să facă parte integrantă din orice plan dietetic pentru vindecare”.
Dr. James A. Duke, autorul cărţii Farmacia verde şi fondatorul organizaţiei „The Green Farmacy Garden”
„Am citit cu mare interes şi cu o plăcere la fel de mare noua şi fascinanta carte a dr. Aggarwal, Mirodenii vindecătoare, şi o recomand tuturor celor interesaţi de folosirea condimentelor pentru prevenirea şi tratarea bolii cardiovasculare, diabetului, cancerului şi altor probleme de sănătate”.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus