TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Masoterapie practică MP-SAI-MASOTP-10-N-001
Masoterapie practică
Vezi
galerie

Masoterapie practică

de Sabin Ivan

Id: #236636

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În alcătuirea lucrării de față, dr. Sabin Ivan a ținut seama de o recomandare a Organizației Mondiale a Sănătății, care, alarmată fiind de poluarea medicamentoasă, un nou flagel care amenință omenirea, recomandă revalorificarea multor mijloace terapeutice tradiționale.

 

În același timp, autorul a răspuns dorinței marelui public de a cunoaște diverse tipuri de masaj care pot fi executate și pe propriul corp, metodă cunoscută sub denumirea de automasaj. Dacă masajul unor puncte sau al unor regiuni de pe piele ameliorează o durere, dacă induce somnul, dacă revigorează organismul, de ce să nu-l folosim în locul medicamentelor?

 

Masajele tradiționale sunt practicate astăzi în toate țările asiatice, iar cele clasice și reflexogene au căpătat o mare răspândire în cele două Americi și în Europa. Ca urmare, se poate spune că acest remediu natural este practicat de câteva miliarde de oameni. Să nu uităm să amintim masajul igienic, cu numeroasele sale efecte pozitive asupra sănătății noastre, și masajul sportiv, nelipsit din arsenalele terapeutice ale medicilor și ale masorilor de specialitate.

 

Ghidul terapeutic elaborat de dr. Sabin Ivan n-ar trebui să lipsească din nicio casă. Pentru ușurința executării manevrelor, dar, mai ales, pentru nenumăratele sale indicații, printre care și unele urgențe (de exemplu, în lipotimii), masajul trebuie învățat de noi toți, indiferent de vârstă. Manevrele prezentate sunt destul de ușor de executat, iar pentru înțelegerea lor cititorii au la îndemână numeroase desene care permit reperarea zonelor și a punctelor indicate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sabin Ivan

Data apariției: 2010

ISBN: 9789737286949

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 132

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press