TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marketingul Motivaţional AM-ROI-MARKEM-08-N-001
Marketingul Motivaţional
Vezi
galerie

Marketingul Motivaţional

de Robert Imbriale

Id: #230950

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Motivează-țo eficient potențialii clienți, fă-i să cumpere mai mult și să te recomande prietenilor
 

Descriere produs

Cartea Marketingul Motivațional dezvăluie o modalitate nouă și puternică de a-i convinge pe oameni să cumpere. O face în termeni simpli pe care oricine îi poate înțelege.


Autorul cărții, Robert Imbriale, este un expert în marketingul pe internet care a vîndut produse și servicii în valoare de peste 150 de milioane de dolari. Este un autor publicat în 16 limbi, articolele lui fiind citite în fiecare luna de 2,5 milioane de oameni din întreagă lume.


Odată ce ați înțeles elementele care stau la baza marketingului, veți putea începe să creați mesaje de marketing bazându-va pe cei cinci motivatori emoționali la care aproape toată lumea reacționează.


Folosind exemple din viață reală, Robert Imbriale va va ajută să depășiți barierele existente între voi și clienții vostrii. „Faceți în așa fel să le fie mai ușor și mai simplu să cumpere, și astfel se vor reîntoarce mereu la voi.” este sfatul pe care Robert Imbriale îl dă cititorilor lui.

 
extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert Imbriale

Data apariției: 2008

Titlu original: Motivational Marketing: How to Effectively Motivate Your Prospects to Buy Now, Buy More, and Tell Their Friends...

ISBN: 978-973-88521-2-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amsta

Teme: succes