TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Set Dezvoltarea memoriei de lucru. Exerciţii pentru preşcolari şi şcolari (Carte + fișe de lucru) AS-LVL-SDMDLE-12-N-001
Set Dezvoltarea memoriei de lucru. Exerciţii pentru preşcolari şi şcolari (Carte + fișe de lucru)
Vezi
galerie

Set Dezvoltarea memoriei de lucru. Exerciţii pentru preşcolari şi şcolari (Carte + fișe de lucru)

de Laura Visu-Petra, Lavinia Cheie

Titlu apărut în colecția Educaţie la ASCR

Id: #233263

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Setul conține:

• Dezvoltarea memoriei de lucru. Exerciţii pentru preşcolari şi şcolari

• Dezvoltarea memoriei de lucru. Exerciţii pentru preşcolari şi şcolari (Fişe de lucru)

 

Importanţa memoriei de lucru pentru succesul şcolar este considerată în studiile recente noul IQ, reprezentând predictorul cel mai bun al performanţei şcolare, chiar devansând contribuţia oferită de testele tradiţionale de inteligenţă!


Cartea propune educatorilor, părinţilor, consilierilor psihologici modalităţi de îmbunătăţire a funcţionării memoriei de lucru, cu implicaţii pentru performanţa şcolară a actualilor sau a viitorilor elevi. Lucrarea prezintă cercetările de ultimă oră în domeniu şi pune accentul pe îmbunătăţirea strategiilor de memorare. În acest sens, sunt oferite, în partea a doua, câteva exemple de exerciţii care pot fi realizate la nivelul unor grupe diferite de vârstă, cu aplicaţii la diferite materii, şi care ţintesc tocmai optimizarea strategiilor de memorare. Aplicaţiile, propuse într-un mod foarte intuitiv, oferă o suită de exerciţii originale pentru antrenarea strategiilor de memorare la copii şi adolescenţi. Aceste exerciţii sunt ancorate în experienţele de fiecare zi din context educaţional ale copiilor, operând cu conţinuturi din domeniul limbii şi literaturii române, matematicii, biologiei, istoriei etc.


Mapa cu fişe de lucru conţine 18 fişe de lucru pentru cele 13 activităţi concepute de autoare şi prezentate în detaliu în carte.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Laura Visu-Petra, Lavinia Cheie

Data apariției: 2012

ISBN: 978-606-8244-53-2

Copertă: Paperback

Număr pagini: 238

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x29,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: ASCR