TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Managementul în instituţiile de învăţământ preuniversitar AR-HAA-MNIDNP-08-N-001
Managementul în instituţiile de învăţământ preuniversitar
Vezi
galerie

Managementul în instituţiile de învăţământ preuniversitar

de Monica Halaszi, Dorina Kudor, Horia Corcheș, Elena Cârstocea, Hadrian Arion, Margareta Ghiuruțan

Id: #232696

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Managemntul în instituţiile de învăţământ preiiniversitar vine în întâmpinarea nevoilor managerilor noi sau chiar a celor cu experienţă. Lucrarea se adresează însă unui public larg, de la cadre didactice, formatori, consilieri, directori, inspectori, la autorităţi implicate în educaţie.


Cartea se doreşte a fi un ghid, care să orienteze în luarea deciziei de a deveni manager - director al unei unităţi de învăţământ sau inspector şcolar-, să ofere un set de instrumente necesare şi utile în pregătirea pentru concurs şi pentru munca propriu-zisă de manager.


Orice manager de instutiţie din învăţământul preuniversitar a resimţit la un moment dat lipsa unor documente şi/sau intrumente de lucru. Volumul de faţă cuprinde, de asemenea, şi astfel de documente şi instrumente de lucru, de la uzualul Plan managerial până la o serie de chestionare pentru concursul de numire în funcţie. Mul ţumim tuturor celor care au pus la dispoziţia autorilor documentele folosite în activitatea proprie, pentru a putea fi oferite ca posibile modele. O parte dintre documentele prezentate sunt elaborate în diverse grupuri de lucru, consilii consultative ale directorilor, ale disciplinelor sau în comisii specializate. Altele, cum sunt unele metodologii, au caracter public, fiind preluate de pe site-uri oficiale, menţionate în bibliografia pentru concurs.

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 9789731243535

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Art

Teme: succes

Horia Corcheș
Horia Corcheș
Autor

Horia Corcheș (n. 1974, Cluj-Napoca) a absolvit Facultatea de Litere la Universi...

vezi autor