TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Musai List PU-OCP-MUSAIL-12-N-002
Vezi
galerie

Musai List

de Octavian Pantiş

Id: #240966

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să îți organizezi timpul în așa fel încât să muncești eficient, să faci loc pentru ce-ți place și să te bucuri de fiecare zi
 

Descriere produs

Ne trăim viaţa în intervale de timp bine definite: secunde, minute, zile, ani. Fiecare clipă trecută aduce cu sine provocarea celei care urmează, iar rolul nostru este de a decide cum alegem să petrecem timpul pe care-l avem la dispoziţie.

 

Octavian Pantiş, unul dintre cei mai apreciaţi traineri din România şi specialist cu o experienţă de peste 15 ani în Time Management, ne pune pe gânduri cu privire la modul în care ne administrăm atât timpul de la birou, cât şi cel pe care-l petrecem alături de cei dragi sau angrenaţi în activităţi care ne fac plăcere. Mai mult decât atât, ni se oferă instrumente şi sfaturi practice pentru a deveni mai eficienţi şi mai productivi la locul de muncă, precum şi sugestii pentru a petrece timp de calitate pe plan personal.

 

Scrisă într-un stil alert şi extrem de concis, Musai List este cartea care ne va învăţa pe fiecare dintre noi cum să obţinem mai mult din cea mai importantă resursă pe care o avem la dispoziţie - timpul, cum să muncim mai inteligent şi mai cu folos şi, nu în ultimul rând, cum să trăim o viaţă relaxată şi plină de bucurii.

 

Am scris această carte pentru a-ţi oferi idei, sugestii, exemple şi întrebări pe baza cărora să poţi decide mai bine cum să foloseşti această preţioasă resursă care este timpul.” - Octavian Pantiș

extinde
 

Detalii produs

Autor: Octavian Pantiş

Data apariției: noiembrie 2012

ISBN: 978-606-722-036-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 188

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: succes

 

Opinii editoriale

Îmbinând în mod fericit analiza modului în care lucrăm cu o privire atentă asupra organizării timpului de dincolo de muncă, lucrarea lui Octavian Pantiş se întipăreşte în memorie. Lectura cărţii ne dă de gândit despre sine, îndeamnă la împărtăşire şi dezbatere, ne cheamă să povestim şi să recitim secţiuni din ea. O carte vie pe care o recomand cu mare plăcere!

Mihai Ghyka

„Creatorul ne-a dat tuturor același număr de minute în cele 24 de ore ale unei zile. Depinde doar de noi cum le folosim. Dacă alegem să facem ceva, precis nu vom avea timp și pentru altceva, pentru că nu le putem face pe toate odată. Toți oamenii de succes pe care i-am cunoscut în viață au ceva în comun, și anume autodisciplina în folosirea timpului. E păcat să ajungi la bătrânețe și să ai impresia că toată viața ai scris pe maculator și n-ai mai avut timp să treci pe curat. Prin urmare, citește acum cartea lui Octavian Pantiș pentru a scăpa mai târziu de regrete!”

Dan Pascariu

„După ani în care te-ai desfătat cu pierderea măruntă a timpului fără obligații, atunci când erai în căutarea unui viitor profesional, acum, când crezi că ți-ai găsit un rost în viață, TIME MANAGEMENT nu este altceva decât recuperarea responsabilă a timpului propriu. O carte care te va învăța cum să obții maximum din fiecare oră și cum să te bucuri de fiecare zi în parte.”

Cristian Hostiuc, Director Editorial Ziarul Financiar
Octavian Pantiş
Octavian Pantiş
Autor

Octavian Pantiş susține cursuri de time management încă din 1997 – pentru specia...

vezi autor