TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Conversații decisive AM-JGK-CDCSVC-06-N-001
Conversații decisive
Vezi
galerie

Conversații decisive

de Kerry Patterson, Joseph Grenny, Ron McMillan, Al Switzler, Emily Gregory

Titlu apărut în colecția Introspectiv la Litera

Id: #228684

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Noi soluții pentru a gestiona cu succes situațiile critice
 

Descriere produs

Conversații decisive oferă informațiile, analizele, abilitățile și instrumentele de care ai nevoie pentru a te descurca cu cele mai dificile conversații în moduri care te asigură că ambele părți se vor simți auzite și respectate.

 

Când mizele sunt ridicate, opțiunile variază și emoțiile sunt puternice, ai trei opțiuni: să eviți o conversație decisivă și să suferi consecințele, să conduci prost o conversație și să suferi consecințele sau să citești Conversații decisive și să descoperi cum să comunici cel mai bine când contează cel mai mult.

 

Acum 20 de ani, Conversații decisive a devenit un adevărat fenomen pe piața de carte, revoluționând modul în care oamenii comunică la locul de muncă, și nu numai, și transformându-se într-un bestseller de cursă lungă și un clasic al literaturii de gen. Milioane de lideri au apelat la acest ghid verificat pentru a-și îmbunătăți în mod dramatic rezultatele în afaceri prin promovarea unei comunicări oneste, curajoase, strategice la nivel de organizație. Această ediție adusă la zi păstrează metodele dovedite care au făcut din Conversații decisive o carte populară în întreaga lume și acoperă subiecte și probleme critice care domină locul de muncă în prezent, precum:

  • Comunicarea eficientă în mediile digitale – ce funcționează și ce nu,
  • Societatea noastră din ce în ce mai globală și eterogenă, care a introdus noi modalități de muncă – împreună cu noile provocări de comunicare la locul de muncă,
  • Diferențe politice și sociale de opinie – cum să le abordezi sincer, dar cu respect.

 

Când liderii creează o cultură a sincerității intelectuale și emoționale, urmează rezultatele măsurabile: locurile de muncă devin mai incluzive, firmele de servicii financiare câștigă o mai mare loialitate din partea clienților, spitalele salvează mai multe vieți, organizațiile guvernamentale asigură servicii mai bune, firmele de tehnologie învață să funcționeze fără probleme, indiferent de granițele internaționale, iar ONG-urile își îndeplinesc mai bine misiunea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kerry Patterson, Joseph Grenny, Ron McMillan, Al Switzler, Emily Gregory

Traducător: Cosmin Nedelcu

Data apariției: aprilie 2023

Titlu original: Crucial Conversations: Tools for Talking When Stakes are High

ISBN: 978-606-33-9921-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: încredere, societate, succes

 

Opinii editoriale

Conversații decisive ne atrage atenția asupra acelor momente definitorii care ne conturează la propriu viața, relațiile și lumea... Această carte merită să își ocupe locul ca una dintre contribuțiilecheie la știința leadershipului ale timpului nostru.”

Stephen R. Covey, autorul cărții „The 7 Habits of Highly Effective People”

Am ratat nenumărate conversații decisive – fie mi-am lăsat emoțiile să scape de sub control, fie am evitat cu totul conflictul. Autorii te conduc pas cu pas pe calea spre un dialog constructiv. Este o carte excepțional de utilă pentru lideri, părinți și oricine s-a străduit să comunice eficient când contează cel mai mult.

Angela Duckworth, autoarea bestsellerului „Grit”

Este atât de greu să îmbunătățești un clasic. 20 de ani, Conversații decisive a fost resursa la care au apelat oamenii, echipele și organizațiile care au căutat să îmbunătățească modul în care lucrează și trăiesc împreună. Cu toate acestea, în această ediție nouă autorii au făcut aceste abilități clasice mai relevante decât oricând.”

Charles Duhigg, autorul cărții „Puterea obișnuinței”

Este un manual obligatoriu pentru navi­garea prin conversațiile dificile cu care ne lovim în fiecare aspect al vieții noastre. Documentată perfect, ușor de citit și extrem de practică... bravo!

David Allen, autor al cărții „Getting Things Done”