logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Conceperea, managementul şi auditul performanţei proiectelor de investiţii

Maricica Stoica
Colecții/Serii: Oeconomica
Deşi se ştie că managementul este doar un proces necesar în desăvârşirea cu succes al unui proiect, tratarea doar a managementului...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-938-6
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Deşi se ştie că managementul este doar un proces necesar în desăvârşirea cu succes al unui proiect, tratarea doar a managementului fără a da atenţia cuvenită conceperii şi auditului proiectelor este lipsită de sens.

În plus, managerul de proiect trebuie să se comporte ca ,,un dirijor al unei simfonii unice de fiecare dată” - dacă nu simte partitura, nu cunoaşte instrumentele şi instrumentiştii care îi dau viaţa, totul v-a fi un fals, un chici. Pentru a avea succes, are nevoie însă de un bagaj substanţial de cunoştinţe multidisciplinare care să-i permită o abordare interdisciplinară şi care, trebuie să-i trezească talentul şi responsabilitatea. 

Cartea este structurata in unsprezece capitole şi tratează problematica ştiinţifico-metodologică a conceperii şi auditului proiectelor de investiţii în active corporale, într-o abordare sistemică, interdisciplină şi managementul proiectelor pe tot fluxul logic şi raţional al conceperii, proiectării şi implementări, ţinând cont de legislaţia naţională şi europeană.

Autor: Maricica Stoica
Data apariției: octombrie 2011
Editura: C.H. Beck
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
sistem, interdisciplinar, talent, legislaţie

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus