TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Oamenii talentaţi vor să fie liberi PU-ORL-OTVSFL-15-N-001
Oamenii talentaţi vor să fie liberi
Vezi
galerie

Oamenii talentaţi vor să fie liberi

de Orly Lobel

Id: #233052

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Oamenii talentați vor să fie liberi reușește să demonteze miturile legate de competiție, secrete, motivație și creativitate. Orly Lobel trage un semnal de alarmă și vorbește despre efectul nociv pe care îl au prejudecățile asupra inovației în multe domenii și companii. Implicit, autoarea discută și despre cum pot avea succes, într-un mediu al mentalităților contraproductive, inovatorii, antreprenorii, echipele de cercetare și toți cei a căror muncă presupune creativitate. 

Multe companii, explică Lobel, sunt obsedate de control, patente, drepturi de autor, branding, supraveghere, într-un cuvânt, de măsuri agresive care inhibă talentul, inovarea și energiile creative. În acest sens, prezintă o serie de schimbări pozitive care pot fi aplicate atât în strategiile corporatiste, cât și în politicile regionale și legile naționale pentru a se asigura un flux continuu de talente, creativitate și, implicit, dezvoltare. 

Oamenii talentați vor să fie liberi este o lectură captivantă, vitală pentru mediul în care trăim, care demonstrează cât de mult avem de câștigat când talentul este eliberat.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Orly Lobel

Traducător: Mihaela Sofonea

Data apariției: aprilie 2015

Titlu original: Talent wants to be free. Why we should learn to love leaks, raids and free riding

ISBN: 978-606-722-025-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: creativitate, succes