TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Oksa Pollock. Inima celor două lumi (vol III) AL-ANP-OPICDL-12-P-001
Oksa Pollock. Inima celor două lumi (vol III)
Vezi
galerie

Oksa Pollock. Inima celor două lumi (vol III)

de Anne Plichota

Id: #211590

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Seisme, erupţii vulcanice, ploi torenţiale...

Pământul este lovit din toate părţile! Fugind din Londra invadată de apele furioase ale Tamisei, Oksa şi familia Pollock pleacă în căutarea Portalului spre Edefia, tărâmul magic al strămoşilor. Este singura lor şansă de a restabili echilibrul celor două lumi.

Începe astfel o aventură foarte periculoasă pentru Oksa, Tânăra Binevoitoare, nevoită să se alieze cu Trădătorii, duşmanii ei de moarte, care abia aşteaptă s-o... trădeze. Din fericire, are în jurul ei şi oameni de încredere: pe Dragomira, nemaipomenita ei bunică, pe Pavel, tatăl care se poate transforma în dragon, pe Gus şi Tugdual, cei doi băieţi rivali la inima ei, şi, bineînţeles, pe credincioşii Sisizurlii, pe Getorix, Indolent, Ghicitoare, Balanso-Goarne şi toate celelalte creaturi simpatice şi extravagante...

După nenumărate obstacole şi peripeţii, va reuşi Oksa să găsească intrarea secretă în Edefia? Şi ce va găsi oare de cealaltă parte a Portalului? 

 

Oksa Pollock a cucerit toată Europa! De la apariţia, în 2010, a primului volum din seria Oksa Pollock, aventura a devenit una de vis: vânzări de sute de mii de exemplare, traduceri în zeci de ţări şi un film care va fi produs în curând! 

 

„Ai grijă, Harry Potter! Tocmai a început POLLOCKMANIA!“

                                                                                                      Le Point

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anne Plichota

Data apariției: august 2012

ISBN: 978-973-724-426-0

Copertă: Paperback

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All