logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Pachet Cartea minciunilor & Circul Fantasia

James Moloney, Margaret Mahy
• Cartea minciunilor   Carte nominalizată pe lista scurtă a: Children's Book Council Awards (2005), APA Book Design Awards (2005),...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 2000412538243
Dimensiuni: 14x21 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

• Cartea minciunilor

 

Carte nominalizată pe lista scurtă a: Children's Book Council Awards (2005), APA Book Design Awards (2005), The 2005 Galley Club Awards dor Excellence in Production and Print.

 

Incercă să-și ridice degetele de pe Carte, dar Cartea le ținu acolo, trăgându-l în interiorul ei. O carte plină de minciuni. Indiferent ce-i promitea, nu putea să se lase pierdut printre paginile Cărții. Trebuia să se elibereze, și dacă trupul lui părea să-și fi pierdut orice voință, trebuia să găsească o altă cale, înainte ca magia lordului Alwyn să pună cu totul stăpânire pe el.

În căminul pentru orfani și copii găsiți al doamnei Timmins, un băiețel se trezește în zori fără nume și fără amintiri. Dar din umbrele orfelinatului se ivește o fetiță ciudată care îi spune că toate răspunsurile de care are nevoie se află în Cartea Minciunilor, creația unui misterios vrăjitor și care-i dă un prim indiciu: "Numele tău este Marcel". Știind doar acest lucru despre el și având alături trei prieteni, băiatul pornește în căutarea adevăratei sale identități - unul dintre adevărurile ascunse în Cartea Minciunilor.

 

• Circul Fantasia

 

Romanul a fost adaptat pentru televiziune in serialul Maddigan's quest de la BBC.

 

Sunt Garland Maddigan, o adevarată Maddigan, și fac parte din cel mai grozav circ din lume, Fantasia.

 

Cândva, într-un timp nu foarte îndepărtat de al nostru, un pitoresc grup de călători străbătea o lume pustiită, postapocaliptică. Erau magicieni, clovni și trapeziști de la Fantasia lui Maddigan, tămăduind lumea cu minunile și râsetele lor.

Garland Maddigan, fiica de doisprezece ani a lui Ferdy, maestrul de manej al circului, însoțea caravana Fantasiei în peregrinarile ei obișnuite, dar când trei copii străini se alătura circului, lucrurile iau o întorsătura sinistră. Copiii aceștia au un trecut misterios și sunt hăituiți de dușmani puternici.

Curând, Garland se trezește prinsă într-o teribilă aventură, care o va purta prin tuneluri misterioase, prin ținutul Descoperitoarei de Vrăjitoare și chiar peste timp...

 

Margaret Mahy, distinsă cu Premiul "Hans Christian Andersen" și de două ori câștigătoare a medaliei "Carnegie".

Autor: James Moloney, Margaret Mahy
Data apariției: 2008
Editura: Corint Junior
Pagini: 936
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cărți pentru copii, roman, fantasy, aventură, minciuni, identitate, fantezie, poveste

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus