TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dupa banchet HF-YUM-DUPA0B-15-N-001
Vezi
galerie

Dupa banchet

de Yukio Mishima

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #241649

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Considerat unul dintre cele mai bune romane ale lui Yukio Mishima, După banchet se remarcă prin pătrunzătoarea explorare a caracterului omenesc și prin atenta observație realistă.

 

Kazu, proprietara unui mare restaurant din Tokyo, o femeie încă atrăgătoare la cei cincizeci de ani ai săi, duce o viață împăcată, tihnită, când, cu ocazia unei reuniuni a foștilor ambasadori ai Japoniei, îl întâlnește pe Noguchi, de care o va lega o dragoste matură, ce promite un deznodământ fericit. După căsătorie, Noguchi se va implica din nou în viața politică, iar Kazu îl va susține în campania electorală, atât financiar, cât și prin prezența ei în mijlocul oamenilor, însă, în ciuda eforturilor celor doi, Noguchi va pierde alegerile, iar Kazu, restaurantul. Acest eșec va deschide răni dureroase, scoțând la iveală adevăruri din trecut, iar iubirea celor doi va fi pusă la încercare. Kazu va fi nevoită să aleagă între o căsnicie „ca un cavou”, alături de un soț dintr-o familie aristocratică, și revenirea la vechea ei viață.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Yukio Mishima

Traducător: Stanca Cionca

Data apariției: noiembrie 2015

ISBN: 978-973-689-972-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 196

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: iubire, căsătorie

 

Opinii editoriale

„Kazu, personajul feminin din După banchet, este cea mai importantă și mai profundă realizare din toată cariera de prozator a lui Mishima.”

The New Yorker

„Un stil simplu însă plin de subtilități, poetic... uluitor.”

The Atlantic

„După banchet este cartea cu cel mai pronunțat caracter romanesc a lui Mishima, are un realism și o căldură umană rar întâlnite în scrierile lui.”

New York Times
Yukio Mishima
Yukio Mishima
Autor

De trei ori nominalizat la Premiul Nobel pentru literatură, prozatorul, poetul ş...

vezi autor