TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Îngăduinţa nordului LE-PHH-NGDUIN-11-N-001
Îngăduinţa nordului
Vezi
galerie

Îngăduinţa nordului

de Philip Hensher

Titlu apărut în colecția Leda Contemporan la Leda

Id: #215397

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Roman nominalizat la Man Booker Prize 2008 și Commonwealth Writers’ Prize 2009.

Îngăduinţa nordului este un roman uriaş, candidat perfect la nominalizarea ca roman al anului, care se întinde peste o epocă întreagă, acoperind douăzeci de ani şi demonstrând că o ţară se poate mişca în ritm alert către viitor, în timp ce unii oameni rămân afectaţi de evenimentele trecutului. Philip Hensher urmăreşte în detaliu evoluţia unui grup de vecini de-a lungul unei generaţii, compunând o mare drama din şuvoiul inepuizabil de mici surprize ale vieţii de zi cu zi.”

The Spectator

extinde
 

Detalii produs

Autor: Philip Hensher

Traducător: Iulia Arsintescu

Data apariției: 2011

Titlu original: The Northern Clemency

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 960

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Leda

 

Opinii editoriale

„Ceea ce realizează Hensher aici este o încercare îndrăzneaţă, impresionantă, de a marca faza de tranziţie către modernitatea engleză, privind-o aproape în exclusivitate din sfera vieţii domestice.” 

The Times Literary Supplement

„O carte memorabilă... Philip Hensher a compus un roman nu atât despre condiţia Angliei, cât despre condiţia umanităţii – captivant, surprinzator şi socant în toate modurile imprevizibile posibile. Ce scriitor formidabil!” 

Philip Pullman

„Hensher are un ochi de chirurg în privinţa tensiunilor familiale şi o mână la fel de sigură când işi manevreaza distribuţia impresionantă de personaje. Este un maestru al nuanţelor în zugrăvirea caracterelor şi a decorului.” 

The Times Literary Supplement

Îngăduinţa nordului este un roman formidabil – o realizare cu totul remarcabilă. O poveste scrisă în minunatul stil clasic, despre două familii, începând din 1974 şi întinzându-se pe două decenii... Hensher este sclipitor în prezentarea detaliilor.” 

New Statesman
Philip Hensher
Philip Hensher
Autor

Philip Hensher s-a născut în 1965 la Londra. Şi-a făcut studiile la Oxford şi ap...

vezi autor