TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Arhivista Wasp LE-NIK-ARHIVW-16-N-001
Arhivista Wasp
Vezi
galerie

Arhivista Wasp

de Nicole Kornher-Stace

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #245391

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sarcina lui Wasp e simplă. Să vâneze stafii. Și în fiecare an trebuie să lupte ca să rămână Arhivistă. Singură şi disperată, face o înţelegere cu stafia unui supersoldat. Va merge cu el în lumea lui subpământeană pentru a căuta stafia demult pierdută a partenerei sale, iar în schimb va afla mai multe decât orice Arhivistă dinaintea ei despre lumea lui preapocaliptică. Şi sunt multe lucruri de ştiut. În definitiv, Arhivistele sunt însemnate dinainte de naştere, menite să facă munca sacră a unei zeiţe. Sunt alese. Sunt speciale. Sau cel puţin aşa li se spune de patru sute de ani.

Arhivista Wasp se teme că nu ea este cea aleasă, că nu va supravieţui călătoriei în lumea subpământeană, că viaţa violentă de care a scăpat era poate mai bună decât locul spre care se îndreaptă.

Dar nu există decât o singură modalitate de a afla.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nicole Kornher-Stace

Traducător: Alexandra Fusoi

Data apariției: iulie 2016

Titlu original: Archivist Wasp

ISBN: 9786067930313

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: aventură, distopie

 

Opinii editoriale

„Tinerii vor empatiza cu frământările interioare ale lui Wasp şi cu lupta ei de a înţelege o lume plină de ură şi violenţă. Ritmul alert şi acţiunea captivantă îi vor atrage chiar şi pe cititorii cei mai rezervaţi. În concluzie, o lectură obligatorie pentru fanii distopiilor, care preferă să evite poveştile de dragoste şi finalurile previzibile.”

New York Times Bestseller