TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Amonit HE-NIG-AMONIT-15-N-001
Amonit
Vezi
galerie

Amonit

de Nicola Griffith

Id: #243600

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ori te schimbi, ori mori  pe planeta Jeep nu există alte opţiuni. Cu câteva secole înainte, un virus mortal a distrus colonia originală, omorând toți bărbații și transformând iremediabil puținele femei care au supraviețuit. Acum, după generații care au pierdut legătura cu restul umanității, o companie încearcă să exploateze Jeep, și forțele sale ajung să se lupte pe viață și pe moarte.  De teamă să nu răspândească virusul, compania își abandonează angajații, lăsându-i înfricoșați și izolați de locuitoarele planetei. Într-o situaţie de criză extremă, antropologa Marghe Taishan sosește pe Jeep pentru a testa un nou vaccin. Punându-șîn joc viaţa pentru a descoperi secretul biologic care le permite femeilor de aici să se reproducă în lipsa bărbaților, Marghe își dă seama că și ea a început să se schimbe... Amonit nu este doar o aventură într-o lume extraterestră, ci și o fascinantă călătorie de autoexplorare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nicola Griffith

Traducător: Ioana Filat

Data apariției: 2015

ISBN: 978-606-94047-6-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Hecate

Teme: supraviețuire

 

Din blogul Cartepedia

Cristina Seciu Cristina Seciu

,,Octombrie este luna istoriei LGBTQ+ , o puteţi marca cu câteva titluri care acoperă 100 de ani din viaţa comunităţii, de la Maurice (scrisă în perioada 1913-1914) până la Apă dulce, de Akwaeke Emezi (......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Un roman senzaţional [], cu personaje puternice, antrenante, o poveste captivantă și o viziune foarte interesantă asupra genului.

Ursula K. Le Guin
Nicola Griffith
Nicola Griffith
Autor

Nicola Griffith s-a nascut în Angla, unde a predat cursuri de autoaparare în bar...

vezi autor