TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Culisele puterii RA-MID-CULISP-15-N-001
Culisele puterii
Vezi
galerie

Culisele puterii

de Michael Dobbs

Id: #242207

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

"Culisele puterii" este o poveste întunecată despre avariţie, corupţie şi o ambiţie imposibil de astâmpărat, un thriller clasic politic reinventat pentru o nouă generaţie. Cartea dezvăluie că în orice ţară pe coridoarele puterii domină jocurile de culise politice, intriga şi pasiunea. Francis Urquhart deţine toate secretele de pe scena politică şi este gata să le dea în vileag pentru a deveni prim-ministru. Mattie Storin este o tânără şi tenace reporteriţă, cu un fler deosebit în a descoperi adevăratele pove ti ascunse în spatele unor personaje sau fapte. Când descoperă un complot despre intrigi şi corupţie financiară la cel mai înalt nivel, îşi jură că va dezvălui adevărul. Dar pentru asta trebuie să se lupte cu propriii demoni şi să rişte totul, inclusiv viaţa."

extinde
 

Detalii produs

Autor: Michael Dobbs

Traducător: Lingua Connexion

Data apariției: decembrie 2015

Titlu original: House of Cards

ISBN: 978-606-7760-59-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,5x17,8 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

Teme: secret

 

Opinii editoriale

"Această poveste sângeroasă și răsunătoare, veridică și cu totul cinică, poartă, cu siguranță, inelul autenticității... un mare triumf."

The Independent

"Un thriller surprinzător care a produs vâlvă la Westminster. Dobbs este maestru al thrillerului politic cu o uluitoare cunoaștere a pârghiilor de putere dintr-un guvern. Culisele puterii are un ritm alert, revelator și strălucitor."

Daily Express

"Cu un prieten ca Michael Dobbs, cine are nevoie de dușmani pe pământ? Sincronizarea lui e aproape impecabilă. O neobrăzare faimoasă."

The Times

"Foarte clar conturată și nemiloasă."

Daily Mail
Michael Dobbs
Michael Dobbs
Autor

Michael Dobbs s-a născut și a studiat în Marea Britanie, dar, în prezent, este c...

vezi autor