TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Magonia (Vol. 1) LE-MDH-MAGOV1-16-N-001
Vezi
galerie

Magonia (Vol. 1)

de Maria Dahvana Headley

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #244750

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Încă de când era mică, Aza suferă de o boală misterioasă de plamâni, din cauza căreia îi este tot mai greu să respire, să vorbească – să trăiască. Tot ce pot doctorii să facă e să îi dea medicamente și să spere că reușesc să o mențină în viață. Așa că atunci când Aza vede o corabie în cer, familia ei consideră că e vorba de un efect secundar nemilos al pastilelor. Dar Aza e sigură că nu e o halucinație. Poate să audă pe cineva de pe vas strigându-i numele.

 

Doar cel mai bun prieten al ei, Jason, o crede. Jason, care întotdeauna a fost alături de ea. Jason, pentru care ea ar putea avea niște sentimente mai mult decât prietenești. Dar înainte ca Aza să se gândească mai bine la asta, ceva groaznic se întâmplă.

 

Boala o doboară.

Aza pleacă din această lume. Și ajunge într-alta.

 

MAGONIA

Deasupra norilor, pe un tărâm al corabiilor, Aza nu mai este făptura slabă, pe moarte, de dinainte. În Magonia, ea poate respire pentru prima data. Mai mult, are o putere imensă, pe care o poate folosi pentru a schimba lumea. Căci Magonia și Pământul sunt în pragul războiului, iar soarta întregii omeniri stă în mâinile Azei – inclusiv soarta băiatului pe care îl iubește. Încotro se va îndrepta loialitatea ei?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Maria Dahvana Headley

Traducător: Claudia Roxana Olteanu

Data apariției: iunie 2016

ISBN: 978-606-793-029-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: iubire, război

 

Opinii editoriale

Magonia este magică. O fantezie ambițioasă, proaspătă și literalmente creată din senin, cu personaje minunate, profunzime emoțională și o lume fantastică unică și total neașteptată.”

Victoria Aveyard
Maria Dahvana Headley
Maria Dahvana Headley
Autor

Maria Dahvana Headley este romancier, eseist și scenarist de origine americană,...

vezi autor