TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pe viaţă TR-LIM-PE000V-13-N-001
Pe viaţă
Vezi
galerie

Pe viaţă

de Liza Marklund

Id: #229668

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nina Hoffman este poliţista aflată cel mai aproape de clădirea elegantă din Stockholm unde se aud focuri de armă. Intervine prompt pentru a-l găsi pe poliţistul David Lindhom împuşcat în patul său. Julia, soţia lui David, e în stare de şoc. Tot ce poate spune este că o femeie i-a răpit băiatul. Când toate dovezile arată spre Julia ca fiind principala suspectă, intră în scenă reportera Annika Bengzton. Cu cât ancheta avansează, cu atât mai evidentă pare nevinovăţia Juliei, însă nimeni nu o crede pe Annika şi se fac presiuni pentru ca moartea lui David să fie răzbunată. Însă curajoasa reporteră nu se dă bătută, angajându-se într-o misiune tenace de aflare a vinovatului.
Cel mai recent roman al seriei Annika Bengtzon spune o poveste complexă şi fascinantă despre manipulare şi erori judiciare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Liza Marklund

Traducător: Dina Litzica

Data apariției: 2013

Titlu original: Lifetime

ISBN: 978-973-707-879-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Opinii editoriale

"Avem în faţă un thriller ambiţios, impregnat de realism şi suspans, cu o eroină imperfectă, dar cu atât mai fermecătoare."

Publisher's Weekly

"Liza Marklund a fost supranumită regina romanului poliţist suedez. Dacă citiţi Pe viaţă, al şaptelea roman al seriei Annika Bengzton, veţi înţelege de ce."

www.killernashville.com

"Chiar şi în cele mai cumplite situaţii, Annika Bengzton găseşte forţa de a merge mai departe."

crimepieces.com

"Precizia cu care se descrie un caz mediatic şi progresul unei investigaţii dă romanelor Lizei Marklund o asemenea intensitate, încât avem impresia că privim mereu peste umărul Annikăi."

Karin Slaughter
Liza Marklund
Liza Marklund
Autor

Născută pe 9 septembrie 1962 în Suedia, Liza Marklund este jurnalistă și autoare...

vezi autor