TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O lume fără sfârşit 978-606-006-890-7
O lume fără sfârşit
Vezi
galerie

O lume fără sfârşit

de Ken Follett

Id: #243855

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În 1989, Ken Follett uluia lumea literară cu „Stâlpii pământului”, un roman tulburător a cărui acţiune se petrecea în Anglia secolului al XII- lea şi avea în prim-plan construcţia unei catedrale, dar şi vieţile bărbaţilor, femeilor şi copiilor pe care aceasta urma să le schimbe pentru totdeauna. Criticii au fost de-a dreptul copleşiţi, iar, de atunci încoace, cititorii au sperat că vor avea parte de o continuare. În sfârşit, aceasta a sosit...  

La două secole după ce locuitorii din Kingsbridge au terminat construcţia superbei lor catedrale gotice, patru copii ajung să fie martorii unei crime petrecute în inima pădurii... un eveniment care le va marca şi condiţiona vieţile adulte în moduri pe cât de imprevizibile, pe atât de dramatice. O poveste despre ambiţie, iubire, lăcomie şi răzbunare, de un realism cutremurător.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ken Follett

Traducător: Andreea Şeler

Data apariției: aprilie 2023

Titlu original: World Without End

ISBN: 978-606-006-890-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 1088

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

 

Opinii editoriale

„O lectură care-ţi taie efectiv răsuflarea.”

Los Angeles Time

„O frescă bine documentată a Evului Mediu târziu... Proza cu suflu firesc a lui Follett îşi atinge scopul, desfăşurându-se elegant pe mai bine de o mie de pagini presărate cu nelegiuiţi, moarte, sex şi strategii politice, şi dând astfel naştere unui edificiu la fel de solid şi ingenios construit ca podul lui Merthin.”

The Washington Post
Ken Follett
Ken Follett
Autor

Ken Follett s-a născut în 1949 la Cardiff, în Ţara Galilor. Licenţiat în filosof...

vezi autor