TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Martirele de la Magdalen CS-KEB-MARDLM-15-N-001
Vezi
galerie

Martirele de la Magdalen

de Ken Bruen

Id: #245200

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Martirele de la Magdalen, roman ce face parte din seria Jack Taylor, este prima operă a lui Ken Bruen tradusă în limba română.

 

Jack Taylor. Un fost polițist irlandez. Problemele pe care le-a avut cu alcoolul și cu drogurile l-au scos pe tușă. Și totuși, din când în când, se apelează la el pentru a rezolva cazuri încâlcite în care, uneori, autoritățile n-au cum să se implice sau sunt evitate.

 

De data aceasta trebuie să-și achite o datorie. Și nu față de oricine, ci către cel mai de temut gangster din Galway. Se aștepta la orice, dar nu ca Bill Cassell să-i ceară să o găsească pe femeia care, cu mult timp în urmă, o ajutase pe mama lui să supraviețuiască infernului de la Magdalen, o spălătorie devenită închisoare pentru tinerele femei considerate păcătoase. Nimic mai simplu, cel puțin în aparență. Cu flerul său proverbial, Jack ajunge la concluzii neașteptate: persoana pe care o căuta și motivele pentru care o făcea nu erau nici pe departe ceea ce păreau.

 

Acest anchetator e un profesionist pur sânge. Un nonconformist. Acționează fără să-i pese de reguli și de primejdii. Își bate joc tot timpul de cei care îi ies în cale. Nu se iartă nici pe el însuși. Un investigator cinic și, totuși, înfiorat de suferințele lumii în care trăiește. În Martirele din Magdalen Jack se confruntă cu întâmplări teribile. Iese învingător, dar rămâne cufundat în aceeași mare de amărăciune. Îi scoate pe alții la liman, dar pentru el nu există salvare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ken Bruen

Traducător: George Arion Jr.

Data apariției: noiembrie 2015

Titlu original: The Magdalen Martyrs

ISBN: 9786069395868

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 258

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

Teme: anchetă

 

Opinii editoriale

Ken Bruen este versiunea irlandeză a scoțianului Ian Rankin.

Publisher’s Weekly

Recunoscut în Irlanda și în Marea Britanie, Bruen amenință să devină, în Statele Unite, atât un scriitor cult pentru marele public, cât și un favorit al criticii literare.

Atlantic

Diferitele stiluri și genuri literare pe care le folosește Bruen nu sunt necesare doar pentru ca narațiunea să evolueze ci și pentru a face lectura extrem de antrenantă. Cărțile sale sunt ca niște stranii minuni arhitecturale, rigide, neliniștitoare, frumoase în stil clasic și, cu toate astea, pe de-a-ntregul moderne.

Crime Factory
Ken Bruen
Ken Bruen
Autor

Ken Bruen s-a născut în Galway, Irlanda, în 1951. Este unul dintre cei mai impor...

vezi autor