TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Se poartă nunţile PO-KAF-SE00PN-10-N-001
Se poartă nunţile
Vezi
galerie

Se poartă nunţile

de Katie Fforde

Titlu apărut în colecția Chic la Polirom

Id: #206850

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Katie Fforde este una dintre cele mai apreciate scriitoare de romane de dragoste in Marea Britanie, iar Se poarta nuntile, roman publicat in 2008, a figurat pe lista celor mai bine vindute zece carti ale anului din Sunday Times. Cit despre eroina cartii, Sarah Stratford, in ciuda faptului ca este o organizatoare de nunti infricosator de profesionista si severa, vom spune, totusi, ca nu are dreptate... nici o femeie nu uraste nuntile chiar intr-atit!

Desi de ocupa cu planificarea de nunti, Sarah Stratford, protagonista romanului Se poarta nuntile (cel mai recent roman al autoarei Katie Fforde), ascunde un secret care nu este tocmai de invidiat, si anume faptul ca ea nu crede in dragoste. Cel putin, nu in ceea ce o priveste. Totusi, in ploaia de confetti purtata de briza unei zile fericite de iunie, la finele unei nunti incheiate cu succes. Sarah accepta sa se mai ocupe de inca doua astfel de evenimente – planificate in aceeasi zi, peste numai doua luni si in vreme ce una dintre mirese, o personalitate mondena, e numai lapte si miere, cea de-a doua, propria sora a lui Sarah, ii face zile fripte cu planurile sale spectaculoase, intemeiate insa pe un buget cam subred. Dar pe masura ce trece timpul si ziua cea mare se apropie, toata lumea pare sa fi aflat ca, in jocul casniciei, rabdarea e cea mai mare virtute. Si cine stie, poate ca in goanna organizarii, chiar si o planificatoare de nunti isi gaseste ragaz sa mediteze un pic la rostul iubirii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Katie Fforde

Traducător: Delia Ungureanu

Data apariției: 2010

Titlu original: Wedding Season

ISBN: 978-973-46-1613-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 536

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,6x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: căsătorie, iubire

 

Opinii editoriale

"Un roman despre prietenie, in mod special, si despre relatiile dintre oameni, oportune uneori, alteori marcate de egoism si lipsa de incredere, insa tratate cu intelegerea si umorul unic de care da dovada intotdeauna Katie Fforde.”  

Sunday Express