TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Uite-aşa o pierzi BB-JUD-UITEOP-16-N-001
Uite-aşa o pierzi
Vezi
galerie

Uite-aşa o pierzi

de Junot Diaz

Titlu apărut în colecția CTRL + F la Black Button Books

Id: #246269

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

New York Times Bestseller şi finalistă la National Book Award, Uite-aşa o pierzi este modalitatea câştigătorului de premiu Pulizer, Junot Díaz de a sărbători iubirea, cu toate faţetele sale: iubirea obsesivă, iubirea ilicită, iubirea pierdută, iubirea maternă.

În proza extrem de energică, inventivă, delicată şi amuzantă, poveştile din Uite-aşa o pierzi sunt expuse la dorinţa infinită şi slăbiciunea inevitabilă a inimii. Ne amintesc că pasiunea triumfă mereu în faţa experienţei şi că „timpul de înjumătățire al dragostei este veșnicia".

extinde
 

Detalii produs

Autor: Junot Diaz

Data apariției: octombrie 2016

ISBN: 9786069450796

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Black Button Books

Teme: iubire, pasiune

 

Din blogul Cartepedia

Cristina Seciu Cristina Seciu

,,E mai greu de atras şi de păstrat atenţia cititorului atunci când ai la dispoziţie doar 5, 10, 20 de pagini. Mai ales când fiecare poveste are alte personaje, alte teme, alt stil. Eu citesc proză scu......“

citește mai mult
Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,Unul dintre cele mai bune volume de proză scurtă citite în ultima vreme. Și, dacă nu vă place foarte mult proza scurtă, tot merită să-l citiți. Trei sau patru dintre texte par desprinse dintr-un posib......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Junot Díaz scrie într-un dialect atât de electrizant şi distinct încât e aproape un act de agresiune, instantaneu alaramat şi captivant, aproape erotic în aserţiunea sa de intimitate subită."
 

The New York Times

„Ca toate cărţile grozave, Uite-aşa o pierzi te bagă în starea de epurare. Vrei să dai buzna în rafturile bibliotecii şi să rupi în bucăţi fiecare titlu pe care l-ai cumpărat din greşeală: fiecare Mare Roman American, fiecare satiră uşor malţificată despre sociabilităţile artistice din Manhattanul de azi, fiecare saga despre baseball ca o metaforă a vieţii impecabil structurată şi atent diagramată. Colecţia de proză scurtă a lui Díaz este atât de energică, obscenă, atât de autentică în emoţii şi atât de înrădăcinată în argoul şi ritmurile vieţii clasei muncitoare latino, încât face mare parte din scriitura de peste Atlantic să pară deznădăjduit de stearpă prin comparaţie."
 

The Telegraph

„Cu ABCul redacţional pe perete, arareori avem nevoie de o realfabetizare lingvistică. Însă Junot Díaz compune limbajul propriu al iubirii: de la naivitate la pasiune şi dezamăgire. Departe de Visul american şi de stereotipul dominican deopotrivă, enunţă cu umor sintagma celor două realităţi în dinamica interumană."

Black Button