TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Perfecţiune LI-JUM-PNDTIR-12-P-001
Perfecţiune
Vezi
galerie

Perfecţiune

de Julie Metz

Titlu apărut în colecția Premium | Litera la Litera

Id: #217657

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Însemnări despre trădare şi renaştere
 

Descriere produs

Pentru Julie, viaţa părea perfectă – un soţ iubitor, o fetiţă de şase ani şi o casă elegantă în suburbii. Soţul ei, Henry, pasionat de gastronomie, lucra intens la o carte de bucate despre umami (termenul japonez pentru savoarea desavârşită).

 

Într-o după-amiază, Henry se prăbuşeşte pe podeaua din bucătărie şi moare. La câteva luni după moartea lui, când Julie crede că începe să-şi revină din durere, ea află că soţul, care o iubise aşa de mult, i-a fost infidel. Reconstituind viaţa secretă a soţului, momentele în care Henry o minţea, Julie caută răspunsuri la întrebari legate de cuplu, dragoste, trădare, dar şi de ideea de perfecţiune în jurul căreia gravitează existenţa femeilor din ziua de azi.

 

Perfecţiune este povestea sinceră şi emoţionantă a călătoriei scriitoarei Julie Metz de la haos spre renaştere, povestea acceptării unor adevăruri dureroase, astfel încât propria viaţă să merite din nou să fie trăită. Oricine a avut experienţa unei relaţii nefericite se va regăsi, cu siguranţă, în aceste pagini.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Julie Metz

Traducător: Monica Dinu

Data apariției: 2012

Titlu original: Perfection. A Memoir of Betrayal and Renewal

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x21,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: fericire, identitate, iubire, moarte, trădare