TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Singurătate pe net BP-JLW-SINGPN-13-N-001
Singurătate pe net
Vezi
galerie

Singurătate pe net

de Janusz Leon Wiśniewski

Titlu apărut în colecția Amate la BCC Publishing

Id: #234823

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Singuratate pe net, bestseller al scriitorului polonez Janusz Leon Wisniewski, este la granita dintre romanul autobiografic si cel de fictiune, insa cu multe trimiteri catre profesiunea reala a autorului si la istorii, mai mult sau mai putin romantate, referitoare la anumite personalitati din domeniul de activitate al acestuia.

El este tanar, frumos, cu o cariera de succes, calatorind peste tot in lume pentru a instala programele informatice pe care le concepe impreuna cu colegii sai; ea este tanara, frumoasa, plictisita atat la birou, cat si acasa, unde se simte neglijata in ciuda faptului ca sotul incearca sa-i asigure un trai din care sa nu-i lipseasca nimic. Ceea ce ii uneste insa pe cei doi protagonisti ai romanului este pasiunea pentru comunicarea virtuala, dar si o singuratate aproape metafizica, care ii apropie si care dispare o data ce intalnirea in lumea reala are loc, transformandu-se in prietenie, iar mai apoi in iubire.

Gradual, iubirea virtuala creste in intensitate si se transforma in dependenta, pregatind punctul culminant, momentul de maxima intensitate – intalnirea clandestina a celor doi in Paris. Daca pentru el momentul romantic reprezinta confirmarea iubirii, pentru ea intalnirea din Paris va fi si punctul final al relatiei, constientizarea faptului ca o iubire atat de puternica nu poate fi adevarata si ii poate face rau copilului pe care urmeaza sa-l nasca.

Pentru el viata se va sfarsi acolo, la Paris, gestul sau final fiind perceput ca o usurare si o evadare definitiva din singuratate. Pentru ea viata reincepe in acelasi loc, copilul pe care il va aduce pe lume marcand o noua etapa, incununarea unei iubiri virtuale de o vara.

Singuratatea este cea care ii face pe oameni sa caute cu disperare iubirea. Tot ei sunt insa cei care, o data indragostiti, nu stiu de multe ori ce sa faca cu ea, cu iubirea, focul ei mistuindu-i intr-o clipa.

Prin eroii sai din Singuratate pe net, Janusz Leon Wisniewski afirma importanta dualitatii intr-o lume singulara, facand un apel discret, dar in acelasi timp ardent, la respectul si grija fata de persoana iubita.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Janusz Leon Wiśniewski

Data apariției: decembrie 2013

ISBN: 978-606-93000-6-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: BCC Publishing

Teme: iubire, moarte, singurătate