logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 4,09 lei
-15%4,82 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 09.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Gătind cu Fernet Branca

James Hamilton-Paterson
În stoc
PREȚ: 4,09 lei
-15%4,82 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 09.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Râsul lumii
Ea, Marta, vine din Voida, nume fictiv al unei foste republici sovietice. Vorbeşte stricat engleza, compune muzică de film, găteşte...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-2212-9
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ea, Marta, vine din Voida, nume fictiv al unei foste republici sovietice. Vorbeşte stricat engleza, compune muzică de film, găteşte mâncăruri neclare şi are o familie suspectă. El, Gerald, vine din Anglia, îngână arii din opere şi scrie biografii de vedete sportive sau pop-rock. Fiecare ajunge în Toscana momit de promisiunile mincinoase ale unui agent imobiliar: linişte, peisaj de poveste, o minunăţie de casă, vaste posibilităţi de reverii bucolice. Şi fiecare descoperă că reclama şi realitatea nu se potrivesc. Aventura toscană se transformă în farsă, iar în scenă îşi fac apariţia personaje pe care prudenţa te îndeamnă să le ţii la distanţă. Exasperaţi de propria soartă, dar şi de vecinul neprevăzut, Marta şi Gerald încearcă acomodarea prin schimburi de reţete (unele de o originalitate buimăcitoare) şi prin închinarea ritualică a câte unui pahar de vermut.

Autor: James Hamilton-Paterson
Traducător: Irina Popa
Data apariției: 2008
Editura: Humanitas
Titlu original: Cooking with Fernet Branca
Pagini: 352
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
proză umoristică, literatură engleză, farsă, imobiliare, reclame, călătorie, destin, schimbare

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus