TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Farmecul discret al vieţii conjugale TR-DOK-FADAVC-13-P-001
Farmecul discret al vieţii conjugale
Vezi
galerie

Farmecul discret al vieţii conjugale

de Douglas Kennedy

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #212705

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În timp ce mulţi studenţi americani din anii 1960 participau la marşuri împotriva războiului, luau droguri halucinogene şi erau adepţii amorului liber, Hannah Latham, fiica unui faimos profesor universitar ultraradical şi al unei pictoriţe foarte cultivate, nu vrea decât să se căsătorească cu iubitul ei, viitor doctor, şi să trăiască în provincie o viaţă convenţională. Tânărul cuplu şi băieţelul lor nou-născut se stabilesc într-un orăşel din statul Maine, însă Hannah ajunge să se simtă curând izolată şi plictisită de visul ei de fată cuminte. Într-o bună zi, în lipsa soţului, un tânăr – veche cunoştinţă de pe vremea studenţiei – apare în oraş, schimbându-i lui Hannah viaţa pentru totdeauna...

O femeie se trezeşte prizoniera unei vieţi prea convenţionale şi a micului ei act de rebeliune, ale cărui consecinţe o hăituiesc peste zeci de ani. Farmecul discret al vieţii conjugale este un roman despre limita dintre viaţa privată şi viaţa publică, despre imensa prăpastie dintre părinţi şi copii şi despre felul în care nu poţi scăpa niciodată cu adevărat de trecutul tău. De asemenea, constituie şi o analiză a moravurilor societăţii contemporane, în care mass-media poate distruge vieţi în câteva ore.

O carte pe care n-o poţi lăsa din mână, cu un suspans bine dozat, scrisă cu măiestria unui autor de romane poliţiste.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Douglas Kennedy

Traducător: Lidia Grădinaru

Data apariției: 2013

Titlu original: State of the Union

ISBN: 978-973-707-734-9

Copertă: Paperback

Număr pagini: 600

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Opinii editoriale

Kennedy este neîntrecut în a crea personaje feminine pline de rafinament, dar bântuite de frământări. Stilul său emoţionează şi captivează deopotrivă.

Daily Mirror