TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Furioșii LE-DAM-FURIOI-11-P-001
Furioșii
Vezi
galerie

Furioșii

de David Moody

Titlu apărut în colecția Thriller Leda la Leda

Id: #216849

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Situaţia NU este sub control

În tradiţia lui H.G. Wells şi Richard Matheson, Furioşii este povestea unui om într-o lume devenită nebună – o lume infestată de frică, violenţă şi FURIE.

PASTRAŢI-VĂ CALMUL

Un oraş din Anglia este lovit subit de o avalanşă de atacuri sângeroase. Botezaţi de mass-media „Furioşii”, autorii lor ucid cu sânge-rece pe oricine le iese în cale.

STAŢI LA ADAPOST

Atacurile sunt brutale şi nemiloase: în câteva secunde, oameni perfect normali nu se mai pot controla şi devin nişte criminali turbaţi. Cum aparent nu există nici o legătură între ei şi cum numărul lor creşte văzând cu ochii, oricine poate deveni victimă, sau Furios.

ASTEPTAŢI NOI INSTRUCTIUNI

Toată lumea e îngrozită. Nimeni nu mai îndrăzneşte să iasă din casă, să meargă la serviciu, să vorbească. Dar, deşi noua directivă este „Întâi atacă şi lasă întrebările pentru mai târziu!”, s-ar putea ca această poveste să aibă un răspuns extrem de surprinzător…

extinde
 

Detalii produs

Autor: David Moody

Traducător: Cristina Ghidoveanu

Data apariției: aprilie 2011

Titlu original: Hater

Copertă: Paperback

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Leda

 

Opinii editoriale

„Un thriller ameţitor, un avertisment despre cele mai percutante emoţii ale secolului XXI… Furioşii vă vor bântui gândurile multă vreme după ce aţi închis cartea…”

Guillermo Del Toro

„O abordare lucidă a stării de furie care ne înconjoară şi o poveste şocantă despre consecinţele ei ultime… Păziţi-vă! Furioşii vor fi din ce în ce mai aproape cu fiecare capitol, până când se vor confunda cu cele mai ascunse forme ale răului care zac în fiecare din noi.”

J.A. Bayona
David Moody
David Moody
Autor

David Moody (n. 1970) este un autor de thrillere, pasionat de tema sfărşitului l...

vezi autor