TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
6 din 49 de şanse la iubire CT-RAK-6D4DAL-15-N-001
6 din 49 de şanse la iubire
Vezi
galerie

6 din 49 de şanse la iubire

de Raluca Kișescu

Id: #204077

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Șase capitole cu titluri incitante, The Miracle of Love, Measure your life, Is it destiny?, I am not afraid of love, We are still alive si People are people traversează într-un mod captivant și plin de emoție toate ipostazele feminității aflate în căutarea sensurilor iubirii, a împlinirii în cuplu sau în încercările splendide sau cumplite ale maternității, a felului în care împletești business-ul cu fashion-ul și cu visul trăit până la capăt. Autoarea Raluca Kișescu, aflată la un debut literar presimțit și așteptat încă de la deschiderea rubricii sale editoriale din revista Tango (devenită ulterior Revista Tango-Marea Dragoste), ne îmbie la o calătorie prin sufletul său, dar și prin propriul nostru suflet.
Volumul 6 din 49 de șanse la iubire semnat de Raluca Kișescu și apărut la Editura Cărțile Tango este, cu siguranță, primul dintr-un șir de succese literare ale unei autoare talentate si curajoase.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Raluca Kișescu

Data apariției: mai 2015

ISBN: 978-606-93700-7-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cărţile Tango

 

Opinii editoriale

Ii mulțumesc Ralucăi Kișescu. Prin cartea ei, 6 din 49, mă face să iubesc din nou „parfumul de femeie”, la care în ultimii ani devenisem insensibil, din cauza unor experiențe dezamăgitoare (sau, poate, doar din cauza îmbătrânirii mele). Prin ceea ce scrie, Raluca Kișescu ne oferă un captivant spectacol al feminității. Inventivă și plină de farmec, ea dansează în fața noastră, își dezvelește și își sărută un umăr, plânge si râde, se machiază și se demachiază, le adresează bărbaților îndemnuri contradictorii, de genul celor din versurile populare” „Du-te-ncolo, vino-ncoace,/ Lasă-mă și nu-mi da pace!” 
Dacă te apropii de ea, devine o himeră. Dacă te îndepărtezi, redevine o femeie atrăgătoare. Ii privește pe bărbați ironic, dar numai pentru că are o înaltă idee despre ei. Dacă ai fi toreador, ei și nu altcuiva ai vrea să-i închini victoriile. 
Autoarea se studiază pe sine cu luciditate, dar și cu răsfăț, din toate unghiurile posibile. Volumul se putea intitula și Femeie in fața oglinzii. Este scris cu exuberanța stilistică și îl ia pe cititor mereu prin surprindere, reușind să-l seducă. 
Dacă nu cumva cititorul era deja sedus, încă de pe vremea când textele apăreau în revista Tango. Marea dragoste... 

Alex. Ștefanescu

Raluca Kișescu este scriitoare până-n măduva sufletului sau de artist, deşi, în viaţa de zi cu zi, adoră matematica şi se dovedeşte a fi, cu graţie şi eficienţă, una dintre cele mai bune directoare de marketing ale unei mari companii internaţionale: Avon. In formula editorială sofisticată, curată şi luminoasă a revistei Tango-Marea Dragoste, textul Kișescu, devenit de la cea dintâi apariţie de acum patru ani o rubrică citită şi iubită, îşi revendică zona cea mai zâmbitoare şi cea mai lucidă a analizei iubirii şi a descrierii drumului întortocheat pe care femeile frumoase, deştepte, curajoase îl urmează în căutarea ei.

Alice Nastase Buciuta
Raluca Kișescu
Raluca Kișescu
Autor

Raluca Kișescu este un produs al propriei imaginații: după ce a absolvit un lice...

vezi autor