TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mother of M. TR-DIC-MOTHOM-12-N-001
Mother of M.
Vezi
galerie

Mother of M.

de Diana-Maria Cismaru

Titlu apărut în colecția LIT. Tritonic la Tritonic

Id: #235312

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dacă li s-ar pune întrebarea ce au mai de preț pe lume, mulți oameni ar răspunde: "copiii". Copiii reprezintă nu numai unul dintre scopurile existenței, ci și o nouă șansă, o continuare a vieții părinților. În timpul din ce în ce mai comprimat al ultimilor ani, viața pare uneori o ștafetă transmisă prea rapid unor descendenți care se nasc pregătiți pentru marile transformări ale societății contemporane.
Dar ce se întamplă dacă un copil a venit pe lume atat de "pregătit" pentru noile energii ale viitorului, încat nu poate învăța nici o limba și nu se poate adapta regulilor sociale ale comunicării? Și mai ales dacă, în mediul în care s-a născut, există mai degrabă reflexul social de a-l exclude, decât dispoziția de a-l accepta și ajuta? Mother of M. a fost nevoită să gasească răspunsuri și soluții, folosind inițial doar două tipuri de resurse: informația și credința.
Terapia este o artă și presupune refacerea armoniei originare a corpului și sufletului, în forma desăvârșită trimisă de Dumnezeu pe Pamant. Așadar, refacerea echilibrului la un copil înseamnă "restaurarea picturii" din tablou, detaliu cu detaliu.

Credinta este cea care completează munca artistului și atrage materializarea atât a resurselor necesare, cât și a rezultatului final - care apare după un drum lung, echivalent în plan spiritual cu urcarea unui munte.



Alte titluri pentru Diana-MariaCismaru (autor):
Organizaţia inteligentă (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Diana-Maria Cismaru

Data apariției: mai 2012

ISBN: 978-606-8320-54-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Tritonic

Teme: Dumnezeu, terapie