logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 8,95 lei
-7%9,62 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Mic tratat de management culinar

Daniel Mafteiu
În stoc
PREȚ: 8,95 lei
-7%9,62 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Ego. Proză
Romanul Mic tratat de management culinar reprezinta debutul editorial al lui Daniel Mafteiu.
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0992-5
EAN-16: 978973460992
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Romanul Mic tratat de management culinar reprezinta debutul editorial al lui Daniel Mafteiu.


Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Pagini: 248
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură română, femeie de carieră, bucătărie, iniţiere, sfaturi pentru gospodine, idile povestite
  • Daniel Mafteiu - Autor
    Daniel Mafteiu (n. 1967) a absolvit in 1991 Facultatea TCM la Institutul Politehnic Bucuresti. Actualmente este producator general al Stirilor ProTV (ora 22.30). A ocupat in cadrul ProTV, din 1997 pina in prezent, diverse functii: editor general „Ora 7, buna dimineata”, editor Stirile ProTV, editor si producator „Revista presei“ etc. A mai lucrat, intre 1993 si 1999, in diferite redactii de presa.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Daniel Mafteiu în interviu cu Bogdan Romaniuc, 31 mai–-6 iunie 2008, Suplimentul de cultură - Daniel Mafteiu
"In primul rind, am scris pentru cei care nu se multumesc cu umorul involuntar oferit de viata si-l cauta pe cel comis cu premeditare. Acceptarea autoironiei is a must. In poveste e posibil sa ne regasim nu doar prietenii, cunoscutii ori colegii, ci si pe noi, in postura de figuranti sau actori. M-as bucura ca textul sa ajunga sub ochii celor care traiesc «pe repede, inainte», intr-un mediu dur, au o viata stresanta, jalonata de target-uri high importance cu deadline ieri, sint mereu in criza de timp, mereu in cautarea compromisului intre cariera tot mai solicitanta si viata personala din ce in ce mai saraca."
Dan Lungu
"Cartea lui Daniel Mafteiu face parte din categoria amuzanta a falselor tratate. O extraterestra de 30 de ani, cu MBA la Paris, incearca sa-si initieze egalele, in maniera sistematica, in tainele managementului culinar. Luind in raspar jargonul stiintific, li se explica know-how-ul necesar fierberii unui ou sau, de pilda, modul cum poate fi recunoscuta bucataria intr-un apartament: este incaperea cu multe electrocasnice si fara WC. Extraterestrele nu sint altceva decit superfemeile manager de la multinationale, pentru care ciorbitele sint la fel de misterioase ca supa primordiala. Evident, din punct de vedere economic si social, ele vin din alta lume, asa ca isi merita numele. E o carte plina de umor si inteligenta. Citind-o, inevitabil din cind in cind va va pufni risul. Pericolul este ca, amintindu-va anumite scene, vi se poate intimpla acelasi lucru cind intrati in bucatarie sau mergeti la piata. Si stiti bine, nu e sanatos sa rizi de unul singur. Mai ales in spatiile publice." 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus