TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ultima fotografie CR-BOH-ULTIMF-12-N-001
Ultima fotografie
Vezi
galerie

Ultima fotografie

de Bogdan Hrib

Titlu apărut în colecția Proză la Cartea Românească

Id: #229263

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce faci atunci cândpeste câteva săptămâniîmplinești 50 de ani, nu mai ai nimic de pierdut și nu mai crezi în nimic? O călătorie lungă pe o luxoasă nava de croazierăînconjurat de necunoscuți, poate fi o soluție?
Alexandru Zaharia, fost fotoreporter și fost proprietar de agenție de publicitate, crede  da. Crede  se poate pierde printre cei 2.000 de pasageri,  își poate caută salvarea în anonimat și în singurătate... Greșește.
Diana lucrează pe vas și i-a fost colegă în clasa a două primarăNăvălește în viață lui cu toate amintirile ei, cu toate înfrângerile și cu toate frustrările într-un remake al celor 1001 de nopți, cei doi încearcă  scape de amintirile dureroase. Dar amintirile lor sunt puternice și pot fi fatale. Zi după zi, poveștile celor doi nu duc spre o iubire salvatoare, ci doar spre o nouă exacerbare a lipsei de motivație, de speranța, duc spre deznădejde...
Alex Zaharia are o lista cu 50 de cuvinte; 50,  anii pe care îi va împlini curând. Fiecare dintre aceste cuvinte ascunde o poveste. A lui sau a ei. 50 de povești în 50 de capitole.
Nici apariția tinerei Caja, nici căpitanul, nici oceanul sau porturile Africii nu pot amână inevitabilul și nu pot schimbă destinele lor.
călătorie incredibilă, o întâlnire improbabilă, o iubire imposibilă.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Bogdan Hrib

Data apariției: noiembrie 2012

ISBN: 978-973-23-2988-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cartea Românească

Teme: destin, iubire

 

Opinii editoriale

"Bogdan Hrib este romancier in sensul cel mai pur al cuvintului, se misca natural in proza de intindere, cu actiune, personaje, intriga. El trece acum de la subgenurile mai dinamice, crime, thriller, mystery, pe care le-a frecventat cu succes, la un roman de dragoste cu o nuanta usor exotica, dar si mai profund in masura complexitatii sporite a personajelor. Eroul si naratorul actiunii este un fost fotograf profesionist care traieste, pe fondul unei depresii, o poveste de iubire. Expert al suspansului, al neprevazutului, al stilului alert si palpitant, Bogdan Hrib vine in romanul psihologic cu toate aceste calitati care se dovedesc fertile si manevreaza cu siguranta destine verosimile, dar si incitante. Pariez ca el isi va cuceri si de data asta cititorii.” 

Horia Gârbea
Bogdan Hrib
Bogdan Hrib
Autor

Bogdan Hrib s-a născut și trăiește în București. Inginer constructor fără să fi...

vezi autor