logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Forsyte Saga (Vol. IV) Maimuța albă. Comedia modernă I

John Galsworthy
„Ritmul în care se succed volumele ce întregesc saga neamului Forsyte (1918-1921) demonstrează că romancierul adunase...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-9349-60-9
EAN-16: 9789739349604
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Ritmul în care se succed volumele ce întregesc saga neamului Forsyte (1918-1921) demonstrează că romancierul adunase întregul material epic.

Între 1924-1928 John Galsworthy clădește al doilea grup de romane, O comedie modernă, din ansamblul epic ce urmărea povestea familiei Forsyte.

Deși, aparent, Comedia modernă era numai o continuare în timp a acțiunii din Forsyte Saga, ea vădea o semnificativă modificare de perspectivă și de sens: locul construcției narative cu multe personaje îl lua trilogia de tip tradițional în centrul căreia se așeza un cuplu de eroi ale căror sentimente unul față de celălalt constituiau țesătura cea mai importantă a întregii cărți..”

Dan Grigorescu

Autor: John Galsworthy
Traducător: Henriette Yvonne Stahl
Data apariției: 2004
Editura: Mondero
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
clasic, literatură, familie, poveste, generații
  • John Galsworthy - Autor
    John Galsworthy (1867-1933) a fost unul dintre cei mai populari romancieri şi dramaturgi englezi de la începutul secolului XX. S-a născut la Kingston Hill, în comitatul Surrey, Anglia. A studiat la Harrow şi la New College, Oxford. A fost admis în barou, în 1890, dar curând a părăsit avocatura şi s-a dedicat scrisului. Scrierile lui descriu în cea mai mare parte viaţa înaltei burghezii engleze, dar adesea se ocupă...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus