logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Legislaţia construcţiilor

Hamangiu
Colecții/Serii: Legislaţie
Aflata la a doua editie, legislatia constructiilor, amenajarii teritoriului si urbanismului a fost conceputa ca o culegere de elemente de baza in...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-522-379-0
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aflata la a doua editie, legislatia constructiilor, amenajarii teritoriului si urbanismului a fost conceputa ca o culegere de elemente de baza in domeniu, un prim reper oferit celor interesati in cunoasterea si intelegerea fenomenului existent in aceasta materie prin perspectiva reglementarilor legislative actuale.

Este prezentat sintetic cadrul legal cu privire la autorizarea executarii lucrarilor de constructii, inclusiv detaliile privind procedura de autorizare, formularele necesare, criteriile pentru stabilirea continutului documentatiilor necesare, conditiile de introducere pe piata a produselor pentru constructii, calitatea in constructii si problematica specifica.

Mentionam Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii si Normele de aplicare, Legea nr. 10/1995 privind calitatea in constructii, Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul, cu ultimele modificari aduse prin O.U.G. nr. 7/2011.

Data apariției: mai 2011
Editura: Hamangiu
Pagini: 448
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
drept administrativ, legislaţia construcţiilor
  • Hamangiu - Editor
    Conceptul de librarie juridica Hamangiu are ca principal scop punerea la dispozitie a tuturor surselor necesare practicienilor, teoreticienilor si stundentilor din domeniul juridic. Totul de la carti de drept, cursuri universitare si carti juridice, pana la dictionare si publicatii periodice.Aditional numeroaselor carti juridice in format traditional, va punem la dispozitie carti de drept electronice. Principalul avantaj al unei carti de drept in format electronic...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus