TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Succesul redefinit. Prosperitate, înțelepciune, miracol și crearea unei vieți pline de sens PU-ARH-SRPNMI-14-N-001
Succesul redefinit. Prosperitate, înțelepciune, miracol și crearea unei vieți pline de sens
Vezi
galerie

Succesul redefinit. Prosperitate, înțelepciune, miracol și crearea unei vieți pline de sens

de Arianna Huffington

Id: #238348

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Ce înseamnă să ai o viaţă bună?“ este o întrebare care i-a preocupat pe filozofi, începând cu grecii antici. Undeva pe drum însă, a fost abandonată şi atenţia noastră s-a concentrat asupra modului în care putem face mulţi bani, asupra modului în care să ne cumpărăm o casă mare şi asupra modului în care putem avansa cât mai sus în carieră. În timp, în societatea noastră, noţiunea de succes s-a redus la bani şi putere. De fapt, în momentul de faţă, succesul, banii şi puterea au devenit practic sinonime în mintea multora. 

Pentru a trăi viaţa pe care ne-o dorim şi pe care o merităm cu adevărat – şi nu mă refer la o viaţă cu care doar să fim împăcaţi –, avem nevoie de o a treia metrică, de o a treia unitate de măsură a succesului, care merge dincolo de cele două metrici deja existente, bani şi putere. Cea de-a treia metrică este clădită pe patru fundamente – bunăstare, înţelepciune, miracol şi dăruire –, noțiuni care alcătuiesc cele patru secţiuni ale acestei cărţi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Arianna Huffington

Traducător: Simona Goşu

Data apariției: octombrie 2014

Titlu original: Thrive: The Third Metric to Redefining Success and Creating a Life of Well-Being, Wisdom, and Wonder

ISBN: 978-606-722-004-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

 

Opinii editoriale

"Intimă şi extraordinară, această carte o reprezintă pe Arianna Huffington în cea mai persuasivă ipostază a sa. Succesul redefinit este o meditaţie şi răspunsul concret la întrebarea legată de modul în care alegem să ne trăim viaţa.”

Susan Cain, autor Quiet: The Power of Introverts in a World That Can't Stop Talking

"O perspectivă captivantă asupra lucrurilor care sunt necesare pentru a duce o viaţă mai plină de sens şi împlinire. Debordând de pasiune, dar oferind suport ştiinţific şi concluzii practice, cartea excepţională a Ariannei ne va transforma locurile de muncă, şcolile şi familiile.”

Adam Grant, autor „A da și a lua”

"Arianna ne îndeamnă să intrăm în contact cu natura noastră autentică pentru a reuși să ne trăim viaţa conform propriilor reguli. De la importanţa pe care o reprezintă un somn odihnitor, până la necesitatea imperioasă de a ne asculta vocea interioară, în scopul găsirii unor modalităţi de a face faţă situaţiilor critice de zi cu zi, această carte deschide calea, fiecăruia dintre noi, de a ne transforma viaţa conform dorințelor noastre profunde.”

Sheryl Sandberg, COO Facebook şi autor „Lean In”

"Una dintre cele mai importante cărţi ale acestui secol. O îmbinare de înţelepciune simplă, ştiinţă şi poveşti de viaţă fascinante, această carte aduce o privire profundă și optimistă asupra modului în care să ne trăim viața. O lectură obligatorie pentru oricine îşi doreşte să trăiască cât mai autentic.”

Richard J. Davidson, fondator şi preşedinte al Center for Investigating Healthy Minds
Arianna Huffington
Arianna Huffington
Autor

Arianna Huffington a pus bazele The Huffington Post și este fondatoare și CEO al...

vezi autor
Simona Goşu
Simona Goşu
Traducător

Simona Goșu (n. 1976) este traducător, a absolvit Facultatea de Limbi și Literat...

vezi autor