TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cuplul - între dezirabil şi periculos TR-RON-CUNDIP-16-N-001
Cuplul - între dezirabil şi periculos
Vezi
galerie

Cuplul - între dezirabil şi periculos

de Robert Neuburger

Titlu apărut în colecția Psihologie Practică la Trei

Id: #244358

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sunt cuplul şi familia două concepte diferite? Ce ne motivează să formăm un cuplu? Odată format, cum putem menţine echilibrul în relaţia noastră, cum putem întreţine focul viu, însă la acea intensitate care nu provoacă arsuri, ci încălzeşte şi energizează?

Dacă până nu de mult familia avea o importanţă primordială, în ultimele decenii ideea de cuplu a început să prindă tot mai mult contur în aşteptările şi în vieţile noastre. Acum ştim că un cuplu nu este indestructibil, ştim că o relaţie de iubire, necultivată, se stinge, ştim că nu e suficient dar nici obligatoriu să ai copii sau bunuri comune pentru a forma un cuplu ci, din contră, decizia de a "ne aşeza" pare să afecteze relaţia amoroasă. Viaţa de cuplu a devenit mai savuroasă, dar şi mai periculoasă.

În volumul de faţă, cunoscutul autor francez ne învaţă "mersul pe sârmă" al unei relaţii de cuplu satisfăcătoare şi de durată, în care fiecare partener e invitat să-şi exercite libertatea de alegere, responsabilitatea, imaginaţia, construind şi reconstruind permanent împreună viaţa în doi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert Neuburger

Data apariției: mai 2016

ISBN: 978-606-719-497-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei