TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ajută-te singur în caz de anxietate socială AL-RAV-ASNCDA-16-N-001
Vezi
galerie

Ajută-te singur în caz de anxietate socială

de Radu Vrasti

Id: #243684

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să depășești timiditatea, jena și rușinea
 

Descriere produs

Cu toții purtăm mai multe măști și jucăm diferite roluri pe parcursul existenței noastre sociale, cu scopul de a obține aprobarea celor din jur. Emoțiile precum jena, vina și rușinea sau timiditatea sunt esențiale pentru stabilirea și menținerea relațiilor interumane. Ele ne determină să ne comportăm moral și adecvat din punct de vedere social. Datorită lor ne străduim să reușim în diverse domenii, creându-ne o imagine bună în ochii celorlalți oameni.

 

Dar unii dintre noi se simt permanent monitorizați și examinați în societate. Trăiesc întâlnirea față în față cu convingerea că sunt priviți și judecați. Se tem că nu sunt cum ar trebui să fie de fapt. Uneori, aceste emoții sunt însoțite de caracteristicile comportamentale ale anxietății, precum tendința de evitare sau reacția de alertă prin activarea sistemului nervos vegetativ. Anxietatea socială este conceptul care reunește sub umbrela sa diversele stări anxioase declanșate într-un context social și asociate cu rușinea, jena și timiditatea. Dacă suferi de anxietate socială, iar acest lucru îți afectează relațiile cu ceilalți oameni, cartea doctorului Radu Vrasti te poate ajuta să identifici originea problemelor tale. Vei învăța apoi cum să le gestionezi, pas cu pas, astfel încât viața ta socială să curgă lin și fascinant.


Lucrarea cuprinde mai multe instrumente ajutătoare: tabele, grafice și casete recapitulative. Autorul prezintă detaliat și cazuri concrete ale persoanelor care s-au eliberat de anxietate socială urmând programul lui de sprijin.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Radu Vrasti

Data apariției: martie 2016

ISBN: 9786065873773

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

Teme: terapie

Radu Vrasti
Radu Vrasti
Autor

Radu Vrasti este doctor în medicină și are peste 15 ani de activitate de cerceta...

vezi autor