TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Personalitate Puzzle. Studiază personalitatea fiecăruia şi vei avea un loc de muncă productiv, bine organizat, captivant şi reconfortant! BU-FLM-PPSPFI-12-N-001
Personalitate Puzzle. Studiază personalitatea fiecăruia şi vei avea un loc de muncă productiv, bine organizat, captivant şi reconfortant!
Vezi
galerie

Personalitate Puzzle. Studiază personalitatea fiecăruia şi vei avea un loc de muncă productiv, bine organizat, captivant şi reconfortant!

de Florence Littauer, Marita Littauer

Titlu apărut în colecția Tu ești numărul 1 la Businesstech

Id: #238051

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este normal să te adresezi unui om în limba ţării în care s-a născut dacă vrei să te faci înţeles. De ce nu ne-am strădui să înţelegem, să învăţăm şi să folosim un limbaj potrivit personalităţii celui cu care vrem să comunicăm?

În Personalitate Puzzle este imaginat un puzzle al personalităţilor. Fiecare piesă din puzzle este de fapt o personalitate anume; un individ unic prin combinaţia temperamentală care îl caracterizează şi care îl face să funcţioneze mai eficient într-un anume loc sau mai puţin eficient într-un altul. Toate piesele din puzzle combinate pot alcătui în final o imagine armonioasă dacă studiem şi de punem efortul necesar înţelegerii caracteristicilor temperamentale ale indivizilor din imediata noastră vecinătate. Vom descoperi compatibilităţile între indivizi şi posturile pe care le deţin sau responsabilităţile pe care le au, vom găsi locul ideal al fiecăruia pentru ca echipa să funcţioneze cu o eficienţă sporită.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Florence Littauer, Marita Littauer

Traducător: Diana Soare

Data apariției: 2012

ISBN: 978-973-8495-66-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Businesstech