TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Copilul cu ticuri și sindromul Tourette TR-UTC-CCTIST-16-N-001
Copilul cu ticuri și sindromul Tourette
Vezi
galerie

Copilul cu ticuri și sindromul Tourette

de Uttom Chowdhury

Titlu apărut în colecția Psihologie Practică pentru Părinți la Trei

Id: #245106

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghid pentru părinți și specialiști
 

Descriere produs

De ce se agită copilul acesta încontinuu? Cum poate să vorbească aşa de urât? Cum să fac să-l dezbar de obiceiurile astea necuviincioase? Iată numai câteva din întrebările pe care şi le pot pune părinţii şi educatorii copiilor ce suferă de ticuri sau de sindromul Tourette, înainte de a afla că "obiceiurile" lor poartă un nume.

Clipitul, grimasele, lovitul cu picioarele, muşcatul buzelor, bâlbâiala, rostirea unor cuvinte neacceptate social şi multe altele sunt provocările cu care se confruntă zilnic aceşti copii şi părinţii lor. Pentru a încărca tabloul, acestora li se pot adăuga ruminaţii, neatenţie, hiperactivitate sau scăderea stimei de sine.

Ghidul pe care vi-l propunem descrie simptomele caracteristice şi posibilele lor cauze, oferind apoi soluţii practice, uşor de pus în aplicare, pentru ca viaţa copiilor afectaţi şi a familiilor lor să poată urma un făgaş cât mai lin. El se adresează, de asemenea, şi specialiştilor, cărora le furnizează repere clare şi tehnici de lucru eficiente în tratarea acestor copii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Uttom Chowdhury

Traducător: Adriana Trandafir

Data apariției: iunie 2016

Titlu original: Tics and Tourette Syndrome: A Handbook for Parents

ISBN: 978-606-719-468-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Sindromul Tourette este de cele mai multe ori asociat cu înjurăturile necontrolate sau cu lătratul pe stradă, la fel de necontrolat. Și asta din cauza unor filme superficiale sau a unor articole nedoc......“

citește mai mult