TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Theta Healing. Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu. Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu AD-VIS-THNICP-11-N-001
Theta Healing. Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu. Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu
Vezi
galerie

Theta Healing. Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu. Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

de Vianna Stibal

Titlu apărut în colecția Vindecare spirituală la Adevăr divin

Id: #227918

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Theta Healing este o modalitate de vindecare energetică întemeiată de Vianna Stibal. Având ca bază de pornire Idaho Falls, Idaho, Theta Healing are instructori certificaţi în întreaga lume. Cursurile şi cărţile Theta Healing sunt concepute ca un ghid terapeutic de dezvoltare a capacităţii de vindecare a minţii omeneşti.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Vianna Stibal

Traducător: Mihai Popescu

Data apariției: septembrie 2011

Titlu original: Theta Healing: Go Up and Seek God. Go Up and Work with God

ISBN: 978-606-8080-60-4

EAN-13: 9786068080604

Copertă: Paperback

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: terapie

 

Opinii editoriale

Dacă aţi dorit vreodată să schimbaţi ceva în lume ori aţi avut o senzaţie chinuitoare că sunteţi făcuţi pentru ceva mai măreţ, vă încurajez să citiţi această carte! Theta Healing se află acolo unde fizica cuantică şi metafizica se întâlnesc cu viteza luminii. Theta Healing depăşeşte dualitatea cu care ne confruntăm adesea în lumea de astăzi. Metoda trece dincolo de diferenţele noastre de convingeri şi ne prezintă trăsăturile comune care ne permit obţinerea potenţialului maxim şi ne duc într-adevăr împreună către uniunea a Tot Ceea Ce Există.

Sky A`Hearn, Profesor la școala K-12, instructor Theta Healing

Dacă ar trebui să învăţaţi doar o singură tehnică energetică, vă sfătuiesc să o învăţaţi pe aceasta. Vă va schimba viaţa pentru totdeauna. Tehnica este pe cât de simplă, pe atât de perfectă. Nu vă cere nimic, nici măcar să renunţaţi la orice altă tehnică. Theta Healing transcende dogma şi trece dincolo de diferenţele dintre religii, acceptându-le însă pe toate. Aşa cum a spus Iisus Hristos: „Toate acestea le puteţi face şi mai mult decât acestea”, în Theta Healing puteţi învăţa că nimic nu este imposibil dacă îndrăzniţi să credeţi.

Nini Gerard, medic acupunctor

L-am întâlnit pe Josh, sufletul meu pereche, datorită Theta Healing. Este singura tehnică de vindecare pe care o folosesc în fiecare zi a vieţii mele... asupra copiilor mei, asupra animalelor preferate şi pe mine însămi. Cel mai bun lucru în Theta Healing este că folosirea ei nu contrazice convingerile mele religioase, ceea ce este foarte important pentru mine. Dacă se poate spune aşa, mi-a întărit relaţia cu Dumnezeu. Mă rog şi primesc răspunsuri.

Lindsey Opfar, editor, mamă

Această carte este un studiu amănunţit al Theta Healing, care ne iniţiază în descoperirea uneia dintre cele mai puternice căi de vindecare disponibile astăzi, descoperire realizată de Vianna. Ea asigură practicantului iscusit singurul compendiu complet al tehnicilor şi practicilor Theta Healing. Vianna scrie plăcut şi accesibil tuturor. Recomand cu căldură această carte oricui s-a întrebat vreodată dacă viaţa ar putea să fie mai mult decât vedem cu ochii.

Terry A. O`Connell, practicant şi instructor ThetaHealing, director al programelor pentru profesori din Vianna`s Nature`s Path, editor Theta Times
Vianna Stibal
Vianna Stibal
Autor

Vianna Stibal este artistă, autoare, profesoară şi medium intuitiv. Deşi sediul...

vezi autor